Kålsalater er sjældent ungernes favorit. Der skal alligevel tygges lidt ;-)
Men det hjælper bestemt når der både er æble, figen og agurk i. Og spidskål er på alle måder lidt blidere end almindelig hvidkål (som dog godt kan anvendes i en nødsituation, bare du snitter fint)
Disse principper blev anvendt i dagens grill salat - altså tilbehør til lidt af hvert fra grillen.
Børnevenlig og grillmad-egnet kålsalat
3 håndfuld spidskål (evt det lilla)
2 håndfuld revet gulerod
1/4 agurk
1 æble
2-3 figner
Dressing
2½ spsk olie
1½ spsk balsamico eddike
1/4 tsk salt
Lidt peber
Pynt
Kakaonibs (kan erstattes af nødder eller kerner)
Persille
Vask og snit grøntsagerne. (Se evt 25 sek video m tips til lynhak et spidskål metoden her)
Hvis du bruger tørrede figner, skærer du lige den hårde top af. Herefter skæres de i små tern.
Æblet skæres også i mindre tern
Alle grøntsagerne blandes
Bland dressingen og vend salat og dressing
Pynt med Kakaonips og persille.
Velbekomme
Kærlig hulehilsen Malene
PS. Lige nu har jeg pakket 2 e-kogebøger (Paleolivets super seje salater og Overskud med grønne smoothies) i en tidsbegrænset grønt-booster-pakke. Tidsbegrænset, fordi prisen er virkelig lav. Vil du have fingre i den pakke, kan den bestilles HER
Ingen kommentarer:
Send en kommentar