Paleolivet: OM

OM


OM MALENE FRA PALEOLIVET 
Sjov, sund, nem mad til hele familien.


Hvis du vil inspireres til at lave sundere mad og måske leve sundere, uden at det skal blive et kæmpe projekt, så er du kommet til det rette sted.
Her er nemlig fokus på hverdagsvenligt. Sund mad med masser af grøntsager. Om du så er på Paleo-holdet eller ej, betyder ikke så meget. Der er inspiration til alle.

Alt for mange bliver ofre for perfektionismen, i forsøget på at blive sundere, finde deres naturlige vægt og energi. Alt eller intet tankegangen, kan være meget selvsaboterende.


Kort om Malene og familien


Bag bloggen sidder jeg - jeg hedder Malene, og ud over en dejlig mand (kaldet hulefar), så har jeg også 3 børn (heraf en med ADHD), 1 kat, 5 høns, et hus og et fuldtidsjob. Det er derfor maden skal være både, sund, sjov og nem! Og den skal give god energi

Vi spiser overvejende Stenalderkost eller Paleo/Palæo kost. Jeg spiser det mere konsekvent og mine børn og mand mere liberalt. Det betyder især, at når vi er ude, spiser ungerne præcis hvad de har lyst til. Når vi er hjemme, spises som regel den mad jeg tilbereder. Jeg elsker nemlig at lave mad. Og at eksperimentere og afprøve nye ting.


Det får du her hos Paleolivet


Når jeg falder over en inspirerende opskrift, glæder jeg mig som regel til at komme i gang. Alligevel lykkes det aldrig helt, at følge den. For i processen bliver jeg inspireret og ændrer lidt eller også mangler jeg noget og har noget andet.
Sådan håber jeg også du vil have det med mine opskrifter.

Prøv det selv!

Har du ikke lige det, der står i opskriften her på bloggen, så prøv noget andet. Mængder kan også variere. Skal retten strække lidt længere, kan du som regel tilsætte flere grønsager. Er du helt i tvivl, så skriv til mig.


Jeg vil gerne give dig inspiration til at tilberede sund lækker mad med masser af grøntsager og god protein til hverdag. Vise at det kan fungere i en stor travl familie, hvor alle arbejder/går i skole og har en god appetit. Det behøves ikke være dyrt, besværligt og fyldt mere sære ingredienser.
Det skal være nemt og lækkert at spise Stenalderkost eller bare naturlig mad -også for børn.

Det gi´r go energi

Personligt, så har jeg mere energi, når jeg tanker min krop med ægte mad og undgår sukker og mel og mærkelige færdigvarer. Og da Paleomad især handler om mad med flere grønsager end de fleste normalt får, så vil kosten også være god for dig, hvad enten du kun spiser Paleo, eller bare søger inspiration til afveksling i hverdagen. Grøntsager er konge. Du kan næsten ikke spise FOR mange.


Mere sundhed

Vil du inspireres omkring hverdagsvenlig sundhed, fif til at få motioneret og tage bedre madvalg, så kig også over forbi min søsterblog overskudslivet.dk


Kontakt og Paleolivet ude i verden


Alle kommentarer og spørgsmål er velkomne og værdsatte. Du kan skrive til mig på: Malene (a) paleolivet.dk  eller tjekke kontaktmulighederne her

Jeg er også åben for interviews, holder gerne foredrag og svarer gerne på spørgsmål fra dig.

Jeg har medvirket i forskellige ting.

Bl.a. har jeg været i Alt for damerne i samarbejde med Anna Bogdanova. Det kan du læse om her: KLIK for at se min historie om hvordan jeg måtte justere min kost og træning

Kærlig og Sund hilsen
Malene. Hule-helsemor til 3Hvis du vil se tossede billeder af hvordan familien ser ud, så findes de her:
Klik for at se billeder af osTil dig der vil have personlig hjælp


Hvis din sundhed trænger til en hjælpende hånd, så kig forbi her:
 Om hvordan den personlige samtale kan hjælpe dig i mål

Her finder du også Paleolivet:
Vær med på VIP-listen
og
få en e-bog med
"7 x super herlig Paleomad der er på bordet på under ½ time"
inkl. en opskrift der aldrig har været på bloggen.

JA TAK - jeg vil ikke gå glip af inspiration og gratis e-bog


Måske har du lyst til at gøre som mere end 1000-vis af andre der er glade for lækker, sund og sjov mad og følge med på  facebook eller bloglovin.

Er du til pinterest? Find mig her: Paleolivet på pinterest

Er du til Instagram? Find mig her: Paleolivet på instagram

4 kommentarer:

 1. Hej Malene,

  Dejlige opskrifter - tak for inspirationen!

  Skulle du faa lyst til en ferie med hjemmelavet stenalderkost, saa kom til Sydfrankrig: http://lagorcerocks.com :)

  mvh,
  martin

  SvarSlet
 2. Hej Malene,
  det ser ud til at være en virkelig fin blog du har dig her! Jeg er paleo-begynder og vil gerne at min datter og jeg bliver fuldgyldige "stenaldermennesker", men også at min kæreste og hans to (ADHDbørn) bliver indlemmet i denne del af vores nye liv.
  Jeg tror helt bestemt at jeg vil kunne finde en masse inspiration og støtte her ved dig!

  Med venlig hilsen (og tak)
  Bianca

  SvarSlet
 3. Hej Malene .
  Jeg var lige inde og læse om dig på Anna bodganova. Du nævner der at du slap for dine spændinger . Må jeg spørge hvor de sad ? Og hvis jeg spiser efter dine opskrifter herinde er det så efter Annas principper ? Jeg er en del af uimodståelig som Anna kører, men jeg mangler inspiration til opskrifter og ikke bare kostprincipper ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Skriv til mig på Malene (a) paleolivet.dk så skal jeg maile tilbage når jeg er retur fra ferie. Det gør jeg gerne! Og maden ja det passer med masser af grønt + noget protein og fedt

   Slet