I dag har jeg testet Coconut Aminos /kokossoya konceptet på ristede mandler. Yummi.
For at få dem til at smage cheasy (eller med ostesmag om du vil) har jeg brugt gærflager også. (Har du endnu ikke læst om gærflager og hvor sunde de egentlig er, så læs med her: Hvad er gærflager)
Til den store fest i weekenden lavede jeg en anden version - fadet blev støvsuget. Coconut Aminos og rosmarin.
Hvis du ikke selv ejer en flaske coconut Aminos, så kan du være heldig at vinde en. Se mere om give awayen her.
Og nu til de to opskrifter.
Ristede cheasy mandler
200 g mandler1 spsk coconut Aminos (kokossoya)
1 spsk gærflager
1 tsk flagesalt
Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i 20-30 min. Jeg gav dem næsten 30 med start i kold varmluftsovn.
Så snart de er ude af ovnen hældes de i en skål og gærflager, salt og kokossoya hældes over og der røres grundigt rundt.
Køl af og server.
Eller opbevar i tætsluttende glas
Ristede rosmarin mandler
300 g mandler2 spsk coconut Aminos (kokossoya)
1 spsk tørret rosmarin
1 tsk salt
Bland alle ingredienser og bred mandlerne ud på en bradepande. Bag i ovn v 150 grader i 20-30 min.
Køl ned og server
Eller opbevar i tætsluttende glas.
************************
Vi elsker bare ristede mandler og nødder her i huset. Så de forsvinder på ingen tid.
Se også opskrifterne på
Ristede saltede cashewnødder
Fik du tjekket?
- Indlægget med: Hvad er gærflager
- Se mere om give awayen her.
- Hvorfor du skal undgå almindelig sojasovs
Hulehilsen Malene
Ingen kommentarer:
Send en kommentar