Paleolivet: LURCH SPIRALI SPIRALIZER GIVE AWAY

søndag den 27. april 2014

LURCH SPIRALI SPIRALIZER GIVE AWAY

Lurch Spirali kompakt

 
Så starter Spiralizer-ugen på Paleolivet.
Og hermed Paleolivets Spiralizer GIVE AWAY.
I samarbejde med Helseplus.dk som har sponsoreret Spiralizeren.

GIVE AWAYen er SLUT. Vinderen er fundet. Du kan købe dig en spiralizer med STOR rabat. Se mere her: http://www.paleolivet.blogspot.dk/2014/05/vinderen-af-lurch-spirali-spiralizeren.html

Hver dag i ugen vil der komme et nyt indlæg vedr. brug af spiralizer. Spiralizer-ugen slutter med, at vi trækker en vinder af denne GIVE AWAY!

Vil du have chancen for at vinde den ekstra fede Kompakt model: Lurch Spiralizer kompakt - som du ser på billedet herover?

Det er super nemt at få et lod i puljen. Gør det nu, mens du husker det!

Hvad skal du gøre?

Læg en kommentar under dette indlæg, hvor du fortæller, hvorfor du synes det kunne være fedt at eje en Spiralizer og slut af med kontaktoplysninger! (Man må også godt vinde en til sin mor, tante eller ven, hvis man selv har en i forvejen). Der er åben for anonyme kommentarer, så man behøves ikke logge ind på nogen måde!

PS. Vedr kontaktoplysninger: HUSK DET NU. Det er så ærgeligt, at blive trukket ud og så ikke kunne få sin præmie. (Det er prøvet her på Paleolivet - vi fandt aldrig vinderen! Og måtte trække en ny.) Du kan fx skrive din mail som her: malene (a) paleolivet . dk. På den måde kan spam-støvsugeren ikke fange din mail. Eller smid link til din blog eller skriv dit Facebook-navn.

Du kan se, de indlæg der allerede er lavet om spiralizeren her:
Spiralizer indlæg

Inden ugen er omme, vil du desuden kunne læse mere om:
Sjove ideer til brug af spiralizer
Anmeldelse af Lurch Spirali kompakt
Sammenligning af Klassik og Kompakt model
Will it spiralize? Paleolivet tester om det kan spiralizes.


SÅ ER DER BARE LIGE TILBAGE, AT FÅ SMIDT DEN KOMMENTAR. Du har indtil midnat lørdag - for søndag trækkes vinderen! Og så pakker jeg den fine Lurch Spiralizer kompakt ned i kassen igen og gør klar til at sende den videre ud i verden.


Ønsker dig en spiralizerende uge!

70 kommentarer:

 1. Det kunne være så rart med en spiralizer. Alle de flotte salater, man ville kunne fremtrylle med sådan en!
  - Clara
  clara.koczulab (a) gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg vil vildt gerne have denne., fordi jeg det sidste år blot har brugt en håndholdt spiralizer fra gefu. Den er fantastisk, men kan kun tage små ting og der er lidt madspild. Håber at jeg vinder :)

  Mail: Stefaniev@live.dk

  hjemmeside: www.Stefaniesunivers.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Nu har jeg kigget på alle dine opskrifter - og spekuleret på, hvordan du kreerede de dér sjove spiraler... Årh det ser NEMT ud - med en spiralizer! Hvis jeg bliver trukket, skal både børn og mand forkæles med diverse Paleo-opskrift-spiraler *MUMS*
  mariannebenn (a) gmail.com

  SvarSlet
 4. Det kunne være dejligt med sådan er smart sag i forbindelse med mit vægttab og projekt med at leve sundere i hverdagen. Sikke en masse tid man kunne spare i køkkenet
  Jannie_hedeman@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Uhh det ville være verdensklasse at få sådan en i køkkenet, for jeg er en klovn til at få nok grøntsager....men på denne måde ser de jo vildt lækre og indbydende ud :-)
  Lindameldgaardvinding (a) gmail.com

  SvarSlet
 6. Syns den ville være en fed ting at have i køkkenet og ville elske at kunne lave spaghetti igen det er noget nemmere med den. Og har kun hørt gode ting om den :-)
  Rikkecmh (a) gmail.com

  SvarSlet
 7. Sys dette redskab er ekstrem inspirarende , Ku vær for fedt at benytte det til mine grønsager i stedet for et sølle rivehjern der tar evigheds tid , og slet ik gir det samme , jeg går meget op i det skal se delikatese ud når jeg laver en ret da jeg selv er udlært indenfor branchen, det ville pynte ekstremt på min tallerken fremover med dette i mine hænder :)

  min mail er zejenadia@msn.com
  facebook - Nathja Nørgaard

  SvarSlet
 8. Står lige og mangler en for at peppe aftensmaden lidt op :-)

  Claus.vonmc (hos) Gmail (punkt) com

  SvarSlet
 9. Jeg forsøger at lave min mad mere og mere RAW, og i den forbindelse er en spiralizer guld værd! Den ville spare mig for rigtig meget tid :)
  anine2000 (a) yahoo com

  SvarSlet
 10. Jeg glæder mig til at få en spiralizer. Det vil gøre min hverdag meget nemmere og flottere :)
  - Mikal
  mikalprasad (a) hotmail .com

  SvarSlet
 11. Min ven er italiener.
  jeg er gluten intolerant.

  konradus (snabela) gmail (punktum) com

  SvarSlet
 12. Christine de Fønss27. april 2014 kl. 09.13

  Jeg kunne så godt tænke mig en spriralizer. 1. fordi man aldrig skal gå ned på (køkken)udstyr. 2. Fordi jeg efter diverse skader ved brug af dårlige mandoliner og kartoffelskrællere virkelig godt kunne bruge et til formålet super stykke udstyr.

  SvarSlet
 13. Jeg vil VILDT gerne vinde den, så børnene og jeg kan få en masse hyggestunder i køkkenet . Hilsen Sabine Krog (find på FB)

  SvarSlet
 14. Det var mig der vandt en hvidløgspresser.. jeg fik en besked i indbakken d 15/2, og jeg svarede tilbage, men har aldrig fået den.. Blev faktisk skuffet.. men det var jo en gave, og dem rykker man da ikke for :-)..
  Men jeg prøver glad igen. Jeg kunne virkelig godt bruge denne spiralizer, den ville virkelig pifte maden op!
  marianne_rudolfsen(a)hotmail(.)com

  SvarSlet
 15. vil gerne vinde for at gøre livet i køkkenet sjovere
  helle , stump61@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Ville rigtig gerne vinde en spiralizer . Til grønsagsspagetti :-) . jonnaschultz (a) gmail.com

  SvarSlet
 17. Det tager utrolig lang tid at skære en squash til spaghetti. Vil super gerne have såen en maskine men den er lidt dyr på SU budget. camilla1028@msn.com

  SvarSlet
 18. Fordi den er så fucking awesome! :D
  Frk.gry(a)gmail.com

  SvarSlet
 19. Det kunne da være dejligt at vinde sådan en! Specielt fordi jeg elsker at eksperimentere med grøntsager! :)
  Hilsen Jakob

  riberrock (a) gmail . com

  SvarSlet
 20. jeg har længe gået og drømt om sådan en men finanserne har ikke været til det så det kunne da være fedt at vinde en så vi kunne komme i gang med grønsagsspaghetti :-) roenlund (a) ofir.dk

  SvarSlet
 21. Min kæreste viste mig lige denne give away, og tænkte straks- mon man kan være så heldig? Vi har lige været på ferie i Sverige, på en lækker ødegård..Dog blev turen forsinket nogle dage, da vi fik slået sideruden ind på bilen i Malmø mens vi spiste frokost, og tro det eller ej.. De løb med vores pandekage pande fra Ikea (39 kr!!?..), vi bruger til ægge wraps, og min spiralizer ! .. Og desværre også alt vores tøj og hvad der efter var i taskerne.. Man føler sig lidt flad oven på sådan en omgang, og turen er allerede blevet langt dyre end den billige ødegård jeg havde fundet.. Så sådan en spiralizer bliver jeg næsten nød til at smide et "lod på".

  Jeg har jo været den glade ejer af sådan en, i næsten et år, og er i brug rigtig mange gange i ugen. Det er jo bare gået hen og blevet et alm. nyttigt køkkenredskab for mig, da jeg spiser meget pasta lavet på den, i form af squash, gulerod m.m. Fantastisk lille plastik-dims! :)

  rune [(a)] hammelstrup (dot) dk

  SvarSlet
 22. Jeg vil kunne lave mad, som vil være en Michelin Stjerne værdig :-)

  sandberg.chicks@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg drømmer om at vinde, fordi jeg gerne vil lave flotte salater.
  line.uhrenholt@gmail.com

  SvarSlet
 24. Ville elske at vinde en spiralizer. At lave sund spaghetti til børnene og jeg og glæden over børnenes glæde ved fremstillingen.

  Miluken (a) gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg drømmer om, at få flere grøntsager på tallerkenen om aftenen, især anrettet på en sjov måde, så børnene også synes, at det er sjovt og appetitligt.
  violavigga (a) gmail.com

  SvarSlet
 26. Øj, den ville jeg gerne vinde. Er glad for min Gefu spiralizer, men er træt af, at den kun tager gulerødder og squash, lækker give away!!
  KH Anne

  SvarSlet
 27. Den er så fed og sikke med super, skønne ting man kan gøre med sin mad :D WOW!!
  KH Chrisser
  christina.hojsgaard (a) gmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg ville elske at vinde denne fantastiske spiralizer, så jeg endelig kan overbevise min far (som desværre ikke vil slippe den usunde livsstil med massere af pasta-retter og næsten ingen grøntsager, hvilket bl.a. giver ham store maveproblemer samt sænket livskvalitet), at pasta kan være lige så fantastisk i en sundere udgave, samt giver et utroligt overskud og velvære som er godt for krop og sind. Er så nervøs for hans kroniske hjerte-kar-sygdom skal tage hans liv i alt for tidelig alder :( Han betyder alt for mig :(

  melissa743 (a) hotmail . com

  SvarSlet
 29. Hej Malene!

  tak for din kommentar på min blog - og for dit hint til at læse din blog - Yderst inspirerende læsning - det vil jeg gøre noget oftere ;-)

  Jeg vil da selvfølgelig også gerne vinde din spiralizer give away, jeg ejer jo kun den billige udgave, som hvis man ikke passer på - også gerne tager en luns af fingerne. Jeg er blevet grebet af at bruge de flotte strimler i min madlavning og mine børn eeelsker dem, hvilket jeg faktisk ikke havde troet.

  Men hvis jeg vandt spiralizeren ville den noget oftere stå på strimler i forskellelige afskygninger hjemme hos mig og ikke mindst - fingerne ville være intakte :-)

  Det er en ny verden med masser af farver og smag, som bare venter på at blive taget i brug....

  Hilsen Olga
  birgitte(a)beenfeldt.net

  SvarSlet
 30. Jeg vil bare SÅ gerne vinde den her :). Jeg kom til at købe den der lille dårlige én til 100,-. Mine børn (og mig selv) er super vilde med spaghettierne og de (vi) ville elske! at opgradere :).

  P.S. TAK! for din rødebedehumus-opskrift. Jeg har aldrig spist så meget rødbedehumus og en dag, kan jeg lige sende dig et fantastisk billede afg min datter på 1½ med rødbedehumus i hele hovedet og i håret.

  Vh Annette - annette.weiss.mail (snabela) gmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg ville super gerne vinde denne til min mor. :) Hun har støttet mig igennem meget sygdom og svære tider. Altid sat sig selv til sidst for at hjælpe mig. Derfor skylder jeg hende utrolig meget, det er bare svært at give hende noget når jeg selv er på su. Men ved hun længe har drømt om denne smarte maskine, da hun har en drøm om vægttab (og generelt elsker grøntsager). Derudover er det en genial maskine. Har selv en, og ELSKER den! :D Derfor ville det være en måde at betale hende, en lille smugle, tilbage på. :)

  Mvh Camilla
  camilla-goe@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg vil også gerne vinde. Det lyder som en nem måde at forny aftensmaden på :) slykkes (@) gmail (.) com

  SvarSlet
 33. Vil da helt vildt gerne vinde den. Den får maden til at se mere spændende ud. :)

  Mvh. Leslie

  lesliespam89@gmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg synes det er svært at få den grønt som jeg egentligt gerne ville. Jeg tror at spiralizer ville gøre det noget nemmere at få noget mere varieret grønt ind i f.eks. aftensmaden, fordi det ville kunne bruges som pasta (og lign. tilbehør) som jeg brugte meget før. Jeg spiser ikke 100% paleo, men har skåret meget ned på ris og pasta, og den her ville kunne gøre det noget nemmere med et alternativ :)

  - Luna
  vbh-lunaba@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Ville super gerne vinde sådan en, den ville da pifte de kommende sommersalater noget op :)

  Mvh Sarah
  sarah@kafu.dk

  SvarSlet
 36. Det ville være så skønt at vinde denne. Jeg tror det vil få min søn (og kæreste :) ) til at spise lidt flere grøntsager. Og gøre det lidt nemmere for mig at smide de sidste par kilo.
  Stella_skou (a) hotmail.com

  SvarSlet
 37. Det ville være konge at vinde den, bruger i øjeblikket min kartoffelskræller og er da slet ikke i tvivl om at det bliver nemmere at få familien til at spise Paleo, når tingene ligner noget de kender ;)

  SvarSlet
 38. At vinde den her ville betyde at min familie ville få en noget nemmere dag når de inviterer mig på mad.
  Min glutenintolerance gør det svært for dem at finde på retter (på trods af links til blogge) - så det ender oftest med de samme rodfrugter.
  Med den her kan de helt sikkert få inspiration til at lave andet grønt og gode sager - og forhåbentlig selv til sidst skifte pastaen ud permanent med grønsags-pasta!
  mvh. Jeanette

  nette.hedeager (a) gmail.com

  SvarSlet
 39. Spiralizeren er et super cool køkkenredskab og det vil være super fedt at kunne lave lækkert og spændende grønsagtsspaghetti til ungerne og dermed få flere grøntsager i deres maver
  Ctoftkragh(a)hotmail.com

  SvarSlet
 40. Når man bor i Arktis og har et begrænset udvalg af ikke-frosne grøntsager, vil det være rart at kunne variere gulerodsindtaget.
  Og når det alligevel er lyst hele tiden kan man sagtens dyrke squash i vindueskarmen (jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve!), og jeg eeeeelsker squash"pasta".
  Derudover har jeg tænkt mig at prøve at lave knoldsellerispiraler og stege eller bage dem - det vil være superlækkert til lammefrikadeller, tror jeg!

  Kontaktoplysninger: ninieperlt (a) me.com

  SvarSlet
 41. Det kunne være så sjovt at prøve at spiralisere sine grøntsager. Jeg sværger til kridhvid pasta, men tror virkelig at både mig og børnene ville kunne lokkes med squash-spaghetti.
  Vh Kristina
  Kristina.hyldig (a) hotmail. Com

  SvarSlet
 42. Jeg kunne bare godt tænke mig, at jeg var meget bedre til at spise rå grøntsager, men at spise store grove grøntsager duer jeg ikke til, og at snitte grøntsager fint tager også en tid. Så jeg har længe drømt om at eje en spiralizer, så jeg kan lære mig selv at spise flere rå grøntsager :)
  Mvh Dina Sjøberg
  Dina_sjoeberg@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Uh efter at være faldet over hvor fantastisk sådan en er på SB ville jeg ønske vi var de heldige, knægten har allergi og må ikke længere få pasta så jeg er helt siker på at sådan nogen "grøntsagspastaer" kan få ham til at glemme den "almindelig pasta".

  qviller (a) hotmail. com

  SvarSlet
 44. Den kunne jeg bare godt bruge. Elsker når maden ser flot ud. Den kunne også inspirer mig til at spise flere grøntsager:-) Har ønsket mig en Spiralizer til jul og i fødselsdagsgave, men fik den ikke :( Måske er der held her:)
  nrebdahl@hotmail.com

  SvarSlet
 45. Hvis jeg vinder, bliver den en gave til min mor, som endelig er blevet klar til at tage kampen op mod hendes overvægt. Hun skal smide 40 kg. Og er meget glad for Paleo principperne. Jeg vil rigtig gerne forære hende dette fantastiske redskab, som vil gøre det nemmere og smukkere at få grønt :) held og lykke til jer alle.

  Hilsen
  Nadia
  fairlady4230 (a) hotmail . com

  SvarSlet
 46. åh kunne være fantastik for min søn på 3, at kunne hjælpe med maden på denne smarte måde

  anjahansen17@hotmail.com

  SvarSlet
 47. Hej ;)
  Jeg ville blive åh så glad hvis jeg vandt;) Jeg laver ofte grønsagsspagetti (ved brug af gulerodsskræller), men det bliver ikke ligeså fint som ved brug af en spiralizer og ville gøre hverdagen lettere.
  Ha en dejlig dag.
  Mvh Cecilie
  Cecilie_huth@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Jeg ville elske at få sådan en i mit lille studenterkøkken - budgettet rækker til en masse grøntsager, men desværre ikke så meget køkkenudstyr. Krydser fingre!
  louisek (a) hotmail.com

  SvarSlet
 49. Grunden til at jeg vi have en spiralizer er simpelthen at jeg vil gøre det sjovere at være sundere og spise mere grønt. I særdeleshed mine to børn kan nok lettere overtales til mere grønt i hverdagen.
  rennstams (a) gmail.com

  SvarSlet
 50. Ville elske, at vinde den rigtige model, da min billige hopper og danser rundt. Jeg skal virkelig bruge kræfter til, at holde den og dreje rundt samtidigt.
  ChristinaHK fra SB

  SvarSlet
 51. Har længe ønsket mig en spiralizer. Det kunne være mega lækkert, at lave en masse flotte salater med en den :)
  elisabethmilman (a) Hotmail.com

  SvarSlet
 52. Tænk hvor fantastisk det kunne være fremadrettet at servere skønne grøntsager i spændende udformning - måske min lidt kræsne søn pludselig ville spise grøntsager, bare fordi de så sjove ud ����

  karumba72@gmail.com

  SvarSlet
 53. Jeg ville sørme elske at eje sådan en sjov ting, og tænker, det ville være fantastisk for børnene.

  Tak for din fine blog og alle dine gode idéer - ikke mindst youtube videoerne...

  Knus fra Christina.

  ChristinaS (SB)

  SvarSlet
 54. Jeg har en lille håndholdt model men den duer kun til squash. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne model, for så skal der rigtig produceres spiraler af mange forskellige grøntsager. Det ville være skønt hvis det kunne få vores datter på 3 år til at spise flere grøntsager. Det er en skøn blog du har, med en masse dejlige opskrifter. Dortheqvarfot (a) gmail.com

  SvarSlet
 55. Det kunne være super fedt at vinde denne spiralizer.
  Jeg har længe gået og set på den, men ikke helt kunne bestemme mig, pga. prisen og pladsen den kræver.
  Men jeg er overbevist om at den vil gøre madlavningen lettere og sjovere, og jeg må bare eje sådan en. :)

  Email: Charlotte12343 (a) hotmail com

  SvarSlet
 56. Jeg ville elske at vinde den herlige maskine, jer er på ledighedsydelse,så der er ikke mange penge at rutte med, denne maskine ville gøre at jeg fik mange flere grøntsager i min hverdag, familien ville også nyde godt af den helt nye livsstil. hastra99@gmail.com

  SvarSlet
 57. Prøver lykken og håber det dette måske kunne være løsningen til at få resten af familien til spise mere grønt og ikke mindst få børnene til at smage på nyt :-)

  kitt(a)locander.dk

  SvarSlet
 58. Har mand og børn som ikke kan fordrage grønsager i mad - men manden er villig til at give et ærlig forsøg som spagettig - og ungerne er bare nemmere at overtale når det ikke ligner grønsager :)
  Sidst men ikke mindst så kan jeg ikke ret godt tåle stivelse, hvorfor jeg ikke kan spise alm. pasta - så for mig ville det være en super måde at lave min grønsags spagettig på.
  in(a)ciic.dk

  SvarSlet
 59. Jeg ville elske en spiralizer, for p.g.a. PCOS spiser jeg LCHF, og jeg mangler inspiration til at spise flere grøntsager på en lækker måde! Og mmmh, jeg vil så gerne prøve squashgetti til min kødsauce! ;oD

  theresekindberg (a) gmail . com

  SvarSlet
 60. Jeg har kigget efter sådan en længe, men efter en større regning fra Skat måtte jeg opgive den ide for nu.
  Den ville gøre det meget nemmere for mig at spise flere grøntsager. M.h.beanland (@) gmail.com

  SvarSlet
 61. Jeg ville vildt gerne eje spiralizer, så ville jeg måske have held med at få min datter til at spise Paleo pasta. Lotte.ziersen@yahoo.com

  SvarSlet
 62. Jeg håber at denne vidunderlige maskine kunne blive min så var det nemmere at få flere grøntsager i en dagligdag med en depression oven i hilsen Kia ♥ kcmalene@gmail.com

  SvarSlet
 63. Wow, hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde den :-) så vil jeg fremstille pasta og spagetti af lækre grønsager - helt uden af få spagetti arme :-))
  Mvh Birgitte baltzer
  Birgittebaltzer@fibermail.dk

  SvarSlet
 64. Jeg har ingen spiralizer, hverken med håndsving eller blyantspidserfunktion, men vil rigtig gerne kunne lave mere spaghetti-lignende grøntsagsnudler, i stedet for at bruge kartoffelskrælleren :-)
  hejdi (at) fiberpost . dk

  SvarSlet
 65. Jeg er ved at finde ud af at jeg nok ikke kan tåle kulhydrater og med en spiralizer vil jeg kunne lave grøntsags spaghetti og andet sjov...
  mhthrane@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Jeg er lige slået ind på LCHF-vejen for alvor og ønsker muligheder for at variere måltiderne - her kunne en spiralizer være helt perfekt:-)
  SidseOlsen@ofir.dk

  SvarSlet

 67. Min datter på 6 elsker at lave mad. Det ville være fedt at kunne give hende sin første køkkenmaskine sammen med lysten til at spise grønt på andre måder.

  Mail: tina @ nmakj. dk

  SvarSlet
 68. Åhh det ville da være fantastisk :) Jeg ville forære den til min X, for hans nye kæreste er på palæovognen og det ville da være synd, hvis ikke han kan byde hende på lækre spiraler :)

  SvarSlet
 69. Jeg vil elske at overraske familien med grøntsags spaghetti.

  SvarSlet
 70. Bodil skrev: Hej Malene
  Det er ikke lykkedes mig at skrive en kommentar på bloggen, så tak for muligheden for at deltage i give awayen via mail.

  SvarSlet