Til dig der vil i gang med at foodpreppe - del 3
Del 1 handlede om forberedelse og hvordan du gør. Find den her: Foodprep guide del 1
Del 2 handlede om opbevaring: Find den her: Foodprep guide del 2
Del 3 handler om grej, der er rart at have, når du foodprepper (Opbevaring undtaget - se del 2)
Måske tænker du, det ville være gevaldig rart, at have alle retningslinierne og ideerne fra denne guide i en samlet pdf? Det kan jeg godt forstå!
Du kan hente hele guiden i en samlet pdf her:
Og nu til grejet...
Del 3 af din foodprepper guide - Grej
13) Et godt tip når du foodprepper, er at have en stor skål ved siden af dig. Den bruger du til alt grønt-affaldet, så du ikke skal hen til skraldespanden hver gang.
14) Et stort skærebrædt, 1 stor kniv og 1 lille kniv er det vigtigste grej.
15) En si og evt en salatslynge til når du skyller det grønne
16) Når du foodprepper, går du efter at ordne “det hele”. Derfor kan det være en god ide, at bruge en foodprocessor frem for rivejern og andre “hånd”-redskaber. Et mandolin-jern kan dog overvejes.
17) Start ud med 1 rent viskestykke Så kan du hurtigt skylle dit grej mellem de forskellige råvarer.
18) Hav 2 rene opvredede karklude klar, inden du går i gang. Så har du 1 til at tørre bord mm og 1 til hænderne.
Er du med? Eller har du brug for mere hjælp?
👉Vil du have hele foodprepper-guiden samlet i en pdf? Du smider bare din e-mail her, så sender jeg den til dig:
👉Vil du foretrække at foodpreppe efter en madplan? Dem er der masser af på bloggen. Find dem her: Vis mig madplanerne
👉 Føler du dig klar til at gå i gang?
Der er masser af inspiration at hente i facebookgruppen "Foodprepper Danmark", du er velkommen der. Stil endelig spørgsmål! Meld dig ind her: Foodprepper danmark
Vi ses.
Kærlig hulehilsen Malene
PS. Huskede du at få din gratis guide med alle foodprepper principperne? Hent den her
Ingen kommentarer:
Send en kommentar