Dagens version er med paprika og røget paprika, det fungere rigtig godt. Men hvidløg er også fantastisk! Du får garanteret lyst til at prøve flere versioner, når du først har prøvet denne.
Paprika krydrede bagte blomkål
Til 2 personer*
1 blomkål
1-2 spsk olie
1 tsk røget paprika
2 tsk salt (eller lidt mere hvis stort blomkål)
3 tsk paprika
Skyl blomkålen grundigt.
Del den i Små buketter og stykker. Sådan i størrelse omkring en valnød - bare sådan ca.
Vend blomkålen i olie, salt og krydderi og bred den ud på en bradepande.
Bag den i ovnen ved 200 grader. Først tildækket (brug fx et ekstra stk bagepapir) i 20 min.
Derefter utildækket i 20-30 minutter indtil kanterne er brunlige og nærmest karamelliseret.
Vend dem flere gange (og mindst en) undervejs for bedste resultat.
*Ja, kun 2 personer. I spiser snildt et helt blomkål på denne måde!
Bag den i ovnen ved 200 grader. Først tildækket (brug fx et ekstra stk bagepapir) i 20 min.
Derefter utildækket i 20-30 minutter indtil kanterne er brunlige og nærmest karamelliseret.
Vend dem flere gange (og mindst en) undervejs for bedste resultat.
*Ja, kun 2 personer. I spiser snildt et helt blomkål på denne måde!
Velbekomme!
Hulehilsen Malene fra Paleolivet
Dagens lille ps:
Hvis du er vild med blomkål, så prøv også:
Blomkålsmos
Blomkåls Humus
Risted blomkål med sennep og citron
Bruger du smeltet kokosolie?
SvarSletNormalt bruger jeg olivenolie til den slags, men smeltet kokosolie fungere også fint!
SvarSletSmagte fantastisk ikke sidste gang den bliver lavet
SvarSletVery helpful information!Thank you so much.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSletbest resources place that you have shared here for us, thanks
SvarSlet