Paleolivet: Inspiration til din madplan uge 51

søndag den 13. december 2015

Inspiration til din madplan uge 51


Her kommer lidt inspiration til ugens madplan, når der stadig skal lidt sund og lækker mad på menuen selv om det er jul.

Jeg har besluttet, at den almindelige madplan holder juleferie i december. Det er et stort arbejde at lave planerne, og vi farer omkring og laver om på alting i sidste øjeblik alligevel.

I stedet har jeg samlet 6 forslag, jeg selv overvejer at sætte på menuen i denne uge.


3 x paleo aftensmad der er low carbGule kyllingedeller (uden ærterne for low carb, i stedet kunne du lave pandestegte grønne bønner og en kålsalat.

Broccoli og okse wokAndelår bagt med rosenkål og måske en salat af revne (rå) rødbeder.3 x paleo aftensmad der indeholder stivelse (godt på træningsdage)

Jordskoksuppe (Bare fordi det er dejligt at få et måltid med ekstra meget grønt i disse december dage)Ovnbagte kyllingebryster med avokado-basilikumcreme og bagte søde kartofler

Pink Paleo Pad Thai m And
Hav nu en super skøn uge!
Hulehilsen Malene

Flere madplaner?
Hvis du sidder og overvejer, om du bedre om en af de andre uger, har en bedre plan, så tjek alle ugerne ud her 
 

Har du for travlt til madplanen?

Så bliv helt gratis VIP hos Paleolivet og få inspirationsmails om mad og sundhed. Jeg skriver normalt max. en gang om ugen.
Når du melder dig til, får du en mini e-bog (pdf) med 7 hurtige retter der kan være på bordet i en fart! Og en serie af mails med inspiration til at lave hurtig mad.
KLIK HER - JA TAK til den gratis PDF med opskrifter
Glutenfri, mælkefri og sukkerfri madplan til dig der gerne vil leve sundt, men elsker dejlig mad :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar