mandag den 30. november 2015

Tahindressing


Tahindressing er bare godt, på alle måder. Jeg elsker alt der bare lugter af nødder OG den giver den cremede fornemmelse, jeg savner fra mælkeprodukter.
Dressingen kan bruges til alle mulige slags salater og grøntsager.  Har du en spiralizer, så prøv også at vende dine spiraler i tahindressing og drys med persille eller mynte! Men ellers tænk kålsalater og salater af grove grøntsager. Også lune fx rodfrugter.

Tahindressing med hvidløg (eller uden)


½ dl tahin
½ dl vand
saft og evt. skal fra 1 citron
2 tsk paprika
1 fed presset hvidløg (kan undlades, hvis der fx er frugt i din salat)
salt og peber

Skyl citronen og riv skallen, hvis du ønsker at bruge den (kun hvis øko). Pres saften og rør den med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber. Vær forsigtig med salten, da der ofte allerede er salt i tahindressing.

Gem den dressing du ikke bruger, i et tæt glas eller lign på køl.
Hulehilsen Malene

Har du lyst til at følge med via bloglovin? Så er det her det foregår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar