Her får du opskriften på et nærmest klassisk farsbrød. Klassisk fordi det indeholder hakket kalv og flæsk og få almindelige krydderier.
Der var stor tilfredshed i den lille hulefamilie, da farsbrødet kom på bordet, så det kommer til at vende tilbage på menuen.
Og dagens trætte kok, var tilfreds fordi det var så nemt at lave.
Paleolivets nemme farsbrød
Ca 8 personer afhængigt af appetit1 kg hakket kalv og flæsk
2 æg
1 rød peberfrugt
1 hakket og skyllet porre (kan erstattes med løg)
3 spsk pofiber (eller kokosfibermel)
salt, peber og gavmildt med timian (gerne friskt)
Vask og hak grøntsagerne. Hæld alle ingredienserne i en skål. Rør sammen enten med røremaskine eller ælt det med rene hænder.
Her serveret med Hokkaido, gule bønner og en bearnaise dip |
Bag i en 185 grader ovn i ca. 30-35 minutter.
Forslag til tilbehør:
Da farsbrødet er forholdsvis neutralt, er der næsten frit valg for tilbehør. Det kunne fx være en grøn salat og en gang ovnbagte Hokkaido vendt i olie og Urtekram Rød dip mix
Eller ovnbagte bønner og en mayodip.
Uanset hvad du har lyst til, er det jo oplagt at lave tilbehøret i ovnen også.
Tips:
Du kan enten satse på at have mad til 2 dage (hjemme hos os betyder det, stil KUN det ene af farsbrødene på bordet) eller du kan bruge resten af farsbrødet i madpakken. Det smager næsten ligeså godt koldt og kan derfor indgå i de flestes madpakke. Det kunne ledsages af en fyldig salat eller resterne af tilbehøret eller gnavegrønt og 1 avokado eller en håndfuld oliven.
Mangler du mere inspiration til madpakken? Så tag et nærmere kig på madpakkebogen!
Hulehilsen Malene
Farsbrødet er lowcarb, mælkefrit, glutenfrit, sukkerfrit, whole30 egnet og skyhøj forbrænding egnet.
Indlægget indeholder affiliatelinks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar