Under alle omstændigheder, er det ikke unormalt, at vi har en del inflamation i kroppen. Her er gurkemeje gavnligt. At det så også har en fantastisk farve og smager godt, ja det er jo bare herligt. Har du brug for at gøre frikadellerne endnu mere effektive på den front, kan du også tilføje ingefær.
Du kan også bare GLEMME alt om det, og nyde frikadellerne som de er, fordi de smager skønt, som både aftensmad og i madpakken.
Gule kyllingefrikadeller
1 kg hakket kylling
2 store løg
1 gulerod (eller peberfrugt for low carb)
1 stilk bladselleri
1 lille æg
1 spsk gurkemeje
2 tsk stærk karry
salt og peber
Rens grøntsagerne og hak dem fint. Bland dem med de øvrige ingredienser og rør dem godt igennem.
Form til frikadeller og steg dem på en varm pande i rigeligt med kokosfedt.
Du kan fint lege med grøntsagerne - forslag:
I stedet for løg kan du bruge et bundt forårsløg eller hakkede porre.
I stedet for bladselleri, kan du bruge peberfrugt
I stedet for gulerod, kan du bruge pastinak eller persillerod
Du kan også nøjes med enten gulerod eller selleri og så bare doble op
Du kan også sagtens tilføje flere grøntsager
Hulefar, ungerne og jeg har nydt disse deller i madpakken i 2 dage, fordi jeg lavede dobbelt portion. Det kan virkelig anbefales! (Jeg kunne også sagtens spise dem til morgenmad). Mangler du flere ideer til madpakken, så prøv lige at kig forbi her: Paleolivets madpakkebog)
Hulehilsen Malene
Ingen kommentarer:
Send en kommentar