Paleolivet: Paleo madplan uge 39

søndag den 21. september 2014

Paleo madplan uge 39


Endnu en madplan er klar. Det gik faktisk rigtig dårligt med at følge planen i sidste uge. Pludselig skulle vi ud af døren på skift. Jeg tror denne uge bliver bedre.  (Hvis du har læst mit personlige indlæg fra i fredags, ved du i hvert fald, at jeg ikke skal nå i træningscenteret i denne uge).

Paleo madplan uge 39Mandag:
Kødsovs blandet med squash skiver og toppet med bechamelsovs.

Tirsdag:
Kylling i tomatsovs - en familieklassiker


Onsdag:
Rester af Kylling i tomatsovs med en ekstra stor salat.

Torsdag:
Paleo tundeller med hvidløgsstegt spinat og tomatsalat.
(For LCHF skal du tilføje mere fedt, det kunne være en god gang mayodressing)
Fredag:
Vi skal i byen og får børnene passet. Vi snupper bare en hurtig æggekage. Hvis du mangler en ide til æggekage, så kig på opskrifterne til æggemuffins.
 
Lørdag:
Pulled beef med bagte søde kartofler. Salat af en slags med Umahros Chokolade rødløgsdressing                           (For LCHF spring de søde kartofler over og erstat med fx bønnefritter og en fed creme fraiche dressing)

 
 
Søndag:
Kæmpegryde med lammekål, så der er til 2 dage.         (For LCHF sørger du for at have en top lækker pesto du kan smide på )
 

 Thats it! Enjoy!
Hav en dejlig uge. Hulehilsen Malene

Find mange flere Paleo madplaner ved at klikke linket herunder:

Klik her for at se alle Paleolivets madplaner (Når du klikker ligger den nyeste madplan øverst - altså denne - men scroller du ned, finder du alle de andre!)

PS PS PS...
 Har du lyst til at komme på VIP-listen og få nyhedsbreve fra Paleolivet engang i mellem? Du får også en velkomstgave i form af en pdf med 7 nemme hurtige Paleoaftenmåltider!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar