tirsdag den 17. juni 2014

Hack en opskrift - make it Paleo

Foto lånt fra DK-kogebogen
Når jeg mangler inspiration, så kigger jeg nogen gange på helt almindelige opskrifter. Dem med alle de "forbudte" sager. Og så hacker jeg dem og laver en Paleoudgave.

Nogle gange er det nemt. Fx de arabiske frikadeller her, de er jo faktisk Paleo som de er, så er det bare at finde det rette tilbehør. Tomatsalat er oplagt og så måske en cous-cous lavet ved at give et par grøntsager en tur i foodprocessor, til de er finthakkede.


Foto lånt fra Hanegal
Det kunne også være en gang Pølserisotto som jeg lige faldt over, da jeg kigger forbi DK-kogebogen

Pølserne - de skal være ordenlige, så det kan fx være hanegal kylle-pølser
Alle grønsagerne er jo helt ok
Smørret, ja der tager jeg bare fra krukken med klaret smør.
I stedet for ris, ja så snupper vi da bare en gang blomkålsris
Måske takker jeg også ja til de ærter der er foreslået (for husk grønne ærter er OK Paleo!)
Og så skal det jo sleeeet ikke koge i 20 min efter blomkålen er i, som angivet i opskriften, men måske lidt længere inden blomkål, så porren lige når at blive blød og smagen sætter sig.

... Jeg tror der er mad på under ½ time der!

PS. Hvis du generelt er vild med ideen om mad på bordet i en fart, så meld dig til nyhedsbrevet, og modtag en pdf med 7 hurtige Paleomiddagsretter, som velkomstgave. Det gør du lige her:
Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet.

Hulehilsen Malene


Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar