Paleolivet: Endnu en Paleo madplan

torsdag den 9. januar 2014

Endnu en Paleo madplan

Ih, det var skønt at have en madplan her den første uge i Januar, så nu har jeg lavet endnu en. Vi fulgte den næsten, sev om der blev en restedag, og vi derfor ikke nåede den sidste i ugen. Her er vores nye plan:

Fredag: Vi skal prøve Sabines kyllinge swarwarma: http://www.mypaleopantry.com/2014/01/kyllingesharwarma.html
(Tager hun ikke bare FANTASTISKE billeder den dejlige dame?)
 

Weekend: Noget med lam, vi har fryseren fyldt med lam. Opskriften bliver nok opfundet undervejs, da jeg lige skal se, hvad jeg får lyst til at tage op.

(Foto lånt hos www.baalmand.dk)
 
Mandag: Indisk lakseret: http://paleolivet.blogspot.dk/2012/04/yummmi-indisk-lakseret.htmlTirsdag: Burger med broccoliklatter som bund. Broccoliklatterne her: http://www.paleolivet.blogspot.dk/2011/11/nam-nam-broccoli-klatter-yummi.html


(Så får vi igen brug for gærflager, for de er perfekte i broccoli klatterne til lige at runde smagen af og gøre den mere brød/ostagtig og loppefrøskaller, læs evt. mere under fanen Ingredienser )Onsdag: Kylling og grønt "Lo mein": http://paleolivet.blogspot.dk/2013/02/kylling-og-grnt-lo-mein.html

Torsdag: Tærte med kødbund:  http://paleolivet.blogspot.dk/2013/10/kdbundstrte-nam-nam.html
 (eller broccoli suppe: http://paleolivet.blogspot.dk/2012/02/nam-nam-broccolisuppe.html)

2 kommentarer:

  1. lækker madplan du har fået sat sammen - jeg skal så meget også har prøvet Sabines kyllingesharwama - den ser og lyder alt for lækker :-)

    SvarSlet
  2. Testede Kyllingesharwarma med grønsagsbulgur og chilisovs og ristede solsikkekerner i går. Det smagte vidunderligt og var en stor succes her i huset! Og Maria jeg tror også en af dine salater kommer med på ugens madplan, for jeg har en stor lækker fennikel og du har så mange lækre salater med fennikel, at jeg har svært ved at vælge!

    SvarSlet