Paleolivet: Rootza igen (Favorit Paleo pizza)

fredag den 13. december 2013

Rootza igen (Favorit Paleo pizza)


Roatza´en - en pizzabund af rodfrugter - er min favorit pizza nu. Den får en skøn let sødlig smag. Og du får en masse grønsager med i købet. Nam nam.
The kiddoes? They love it too. Og spiser i ost - jamen så er jeg da lidt misundelig, for det vil bare gøre det endnu bedre.

Principperne er de samme som i den tidligere opskrift på Rootza her fra bloggen. Den ligger opskriftarkivet, under "Andet mad" (Se faneblad Opskrifter)

Dagens roatza bund består af lige dele
Persillerødder
Pastinakker
Gulerødder
Ca 1 kg i alt.

Skrælles og rives med den fine indsat i foodprocessor.
Gulerødderne kan evt trykkes fri for væde.
Blandes med 6-7 æg, 3 spsk husk, salt og peber, tørret basilikum samt igen... mine elskede gærflager , ca ½ dl. Sidste kan dog undværes, men giver lidt ostesmag til pizzaen.

Bages ½ time ved 200 grader til den er tør og lækker og sammenhængende, let lysebrun.
Toppes med Urtekram pastasovs eller hjemmelavet tomatsovs og god fantasi.
I dag,
Pizza 1. Italiensk chorizo pølse, oliven, peberfrugt
Pizza 2, stegt hakket krydret oksekød, oliven, peberfrugt
 Giv lige 5 ekstra minutter i ovnen og server.
Velbekomme.

 
 
Jeg har lavet en etikette, der hedder Pizza, så der er lidt at vælge imellem, hvis du får lyst til en Paloe-ficeret Pizza. Du kan se dem alle, ved at vælge etiketten eller trykker HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skal jeg sende dig gaver og videoer om alt det mentale omkring mad?

Følelsesspisning, motivation, vægttab, sundhed og meget mere.

Vi hader også spam. Du kan afmelde nårsomhelst.

Thank you!