Paleolivet: Whole30 Dag 26. Fredag

torsdag den 19. september 2013

Whole30 Dag 26. Fredag

Her til morgen er jeg ved at være lidt træt af alle de her restriktioner. Nå, det må man vel godt efter 25 dage ikke? Måske koblet sammen med, at jeg fik sovet for lidt i nat. Og så er der det med, at midt i forløbet, havde min mave det faktisk ret godt, og nu er den igen begyndt at holde på sagerne. Måske fordi jeg har sjusket lidt … nej meget, med de mavesyre-stimulerende tips? Gid jeg vidste det.
Morgenmad: Rester af lammeretten (dag24)(det var ægte aftensmad til morgenmad)
Frokost: Dampet spidskål og pomfrit bønner med bearnaise (rester fra aftensmad) serveret med en minutsteak (som da lige var på tilbud til 13 kr. i Brugsen. Sikkert ikke verdens bedste kød, men godt for pengepungen)
Aftensmad. Grillet kylling (igen, men det er så nemt og populært) med rå squash og gulerodspasta vendt i paprikapesto,
Status dag 26: I dag var ikke fyldt med energi. Jeg var småtræt og endte med at gå tidligt i seng. Det var dejligt at sove lidt ekstra. Men igen i dag nød jeg alle mine måltider og de mættede dejligt.
Min mund keder sig stadig lidt om eftermiddagen.. hvis i forstår hvad jeg mener. Så jeg forsøger at holde mig beskæftiget med noget andet. Har også forsøgt at drikke the, men det er ikke helt nok.
Dagens eneste motion, var 7 km på cykel.
Igen til aften snuppede jeg 2 magnesia.
Læs om dag 27 her: http://paleolivet.blogspot.dk/2013/09/whole30-dag-27-en-slap-af-lrdag-inden.html

2 kommentarer:

 1. Høhø, Pomfrit bønner ;o) Det er bare mums!

  Gentager lige mig selv, men du er bare for sej. Det er bare så ærgeligt, at din mave ikke vil følge med og få det godt (men jeg kender det desværre, det samme sker for mig)...

  Jeg kender også godt det med eftermiddagssulten. Eller, min mund keder sig ikke, mem min mave føles sulten - og tit allerede en time eller to efter frokosten - men jeg tror (og håber), at det stadig er vanen, der spøger. Hvis jeg ikke er virkelig travlt beskæftiget eller fordybet i noget, føler jeg sulten. Men den bliver ikke værre før jeg rammer aftentide, så det MÅ jo være psyken, der pørver at snyde mig ;)

  Men igen - virkeligt sejt gået (og nu har du vel egentlig gennemført?)

  /Lone

  SvarSlet
 2. Lone, der gik altså LÆÆÆNGE før jeg ikke var sulten om eftermiddagen. Men pludselig skete det. Jeg var næsten sådan lidt i chock! Jeg tror det er når man endelig endelig har omstillet sit system til at kunne fedtforbrænde i stedet for at leve af kulhydrater. Og kroppen har accepteret den ændrede vane. Skal dertil tilføjes, at jeg endte med at skrue lidt op for fedtet til frokosten, fordi det også hjalp. Men nu er tingene helt vilde. I går spiste jeg morgenmad kl 6.30 og da kl var 12.30, følte jeg mig stadig ikke helt klar til frokost og spiste den derfor først kl 13.20 (Jeg var alligevel kommet så sent tilbage fra mødet, at jeg ikke kunne være social med mine kolleger).
  Og YEP, IRL har jeg gennemført nu! :-) I feel SO GOOD!

  SvarSlet