Paleolivet: Whole30. Dag 19. Manden er ved at køre sur i projektet.

torsdag den 12. september 2013

Whole30. Dag 19. Manden er ved at køre sur i projektet.


Dagens morgenmad  - og dagens eneste foto. Sorry.

Manden min er tæt på at give op indrømmede han i går aftes. Han savner rugbrødsmadder, havregryn, boller, kiks og sukker (det sidste er min tolkning). Det passer jo perfekt med tidslinien, men bekymrer mig lidt. Fordi jeg sådan ønsker, han skal komme over på den anden side og opleve de gode effekter. Men han er vidst mest gået ind i projektet, for at bevise overfor mig, at han kan gøre det. Jeg er ikke sikker på, han tror på, at han vil kunne mærke en forskel. Så jeg tror han skal hjælpes og nurses lidt her de næste par dage. Uha, hvad skal jeg finde på?
Morgen: ”Tapas”. Ryddede lidt op i køleskabet og spiste en avokado med det sidste tunsalat, et meget lille stykke ægge-grønsags-ting fra i går toppet med paprika-pesto (http://www.paleo-opskrifter.dk/recipes/paprikapesto/), et stykke rå peberfrugt, lidt mandler og vindruer.

Frokost: Rester. Lammekotelet og græskarmos. Lidt  mayo blandet med paprika-pesto, for at få lidt ekstra fedt. Jeg har stadig svært ved at holde mig mæt til aftensmadstid.
Aftensmad:  Grillet flankesteak, pomfrit bønner og mayo rørt med ekstra eddike og estragon + lidt af paprikapestoen. Yummi.. mmms. Det var helt vidunderligt, manden og jeg alene hjemme indtaget i solen på terassen. Havde slet ikke tid til foto.
Status dag 19:   Hulk, så skete det. Manden min faldt i. Han spiste ½ rundstykke med smør, da der var morgenbrød på jobbet i dag. Øv altså. Jeg ved ikke, hvor meget det vil betyde for de endelige resultater, men han starter i hvert fald ikke forfra. Det holder han ikke til. Han var også selv lidt ærgerlig over det og havde faktisk ret ondt i maven.
Min dag. SKØN!! God energi. Ingen sultkriser. Jeg var mæt fra frokost til aftensmad. Det var bare SÅ dejligt. Yes yes yes – sejr!
Bukserne jeg havde på, på job i dag, var alt for løse. De har aldrig været stramme, men nu var de sådan for alvor for løse. Herligt.
På minus siden: Maven er stadig ikke i orden.
 

2 kommentarer:

 1. Øv, en skam med manden - men hvis han ikke har prøvet at undvære alle kulhydraterne før, så må det godt nok også være svært. Jeg tror godt, han kan fortsætte uden at der sker det vilde. Det tager nok bare lige et par dage inden rundstykket er ude af kroppen, men sådan må det jo være.

  Jeg bliver lige nødt til at høre, hvordan du laver mayo? Jeg kan ikke få min til at smage særligt godt..
  Og også, hvordan du laver din tunsalat?

  Og så: Du er fandme sej!! Dejligt at du bare begynder at føle energien, men øv med maven - jeg håber, det snart vender.

  /Lone

  SvarSlet
 2. Hej Lone. Jeg har lavet mayo med macedemia olie eller avokado olie. Det er forholdsvis dyrt, men Whole30 godkendt. Lige pt kan man få flasker med 250 ml i NETTO for 45 kr stk, så jeg har hamstret et par stykker. Jeg laver den på hele æg, hvidvinseddike, salt, sennep uden sukker og olie. Med min Bamix blender, ligesom ham her:http://www.youtube.com/watch?v=ubKScCNyk7A

  SvarSlet