Paleolivet: Whole30. Dag 15 –så er jeg halvvejs i min Whole30

søndag den 8. september 2013

Whole30. Dag 15 –så er jeg halvvejs i min Whole30Halvvejs. Halløjsa! Det har jeg glædet mig til at kunne skrive. Halvvejs er lidt af en milepæl ikke? Hurra for mig. Lidt belønning var måske på sin plads her. Det ku jo godt være en gang massage. Eller et stykke nyt tøj? Man ku´ selvfølgelig også købe bogen ”It all starts with food”, som beskriver al det her Whole30 halløj. Der er sikkert nogle detaljer jeg har overset.
Morgenmad: Stegt spinat med lidt kylling og en flot top af rejer og frisk dild fra Stengården. 2 små cherrytomater, 1/3 banan og et par valnødder.
Frokost: Lakse-”tærte”.  Dvs. resten af laksen hakket og blandet med æg, dild, hakkede bønner, tomater, forårsløg, 1 hakket gulerod, peberfrugter, en hel revet squash og lidt ekstra salt og peber og tilberedt som en æggekage. Lidt forskellige rå grønsagshapser on the side.
Fitness-center cirkel træning (Mit kettlebell hold blev aflyst IGEN! Øv)
Efter træning: Lidt kogt rødbede og kylling. 8 cashewnødder og en kop grøn the.
Status dag 15: Efter en weekend fyldt med motion og frisk luft, fik jeg så en almindelig kontordag. Jeg cyklede fra og til arbejde (men det er i alt 5 km) og var til træning.
Efter træning i går, ville jeg lige lave nogle lækre ”fedtkilder” til lidt fornyelse i maden. Jeg havde allerede bagt peberfrugter, for at lave Sabines paprika-creme.
 Den smager SÅ godt – prøv den! Jeg brugte solsikkekerner i stedet for pinjekerner.

Og jeg havde købt Macadamia-olie på bud i Netto, for endelig at få lavet noget mayo. Og hvad sker der så? Åh, jo, skidtet vil ikke emulgere. Synes jeg var så forberedt og alt havde stuetemperatur og det hele. Ej, hvor jeg kæmpede. Måtte starte forfra og blande det første forsigtigt i, men til sidst lykkedes det dog. Inden da, var jeg ret gal! Og mit 5 min.projekt tog nærmere ½ time. Men det skulle lykkes, når man lige har brug for små 50 kr olie!!! Hvis jeg skulle købe en ny, ville det jo blive en 100 kr.’s mayo. Det er alligevel FOR vildt, ikk? 

Studerede figuren i spejlet i morges. Jeg KAN se en forskel! Åh jo, det virker det her. Det går også så meget bedre med min – mellem måltiderne sult – jeg er virkelig ved at have styr på det.

Læs om dag 16 her: http://paleolivet.blogspot.dk/2013/09/whole30-dag-16-madlavningsstress-igen.html

1 kommentar:

  1. Hvor er du bare sej! Glæder mig, til jeg kan sige halvvejs (er kun på dag 7) men indtil da nyder jeg bare at hapse en masse inspiration fra dig, så tak for det :)

    Lone

    SvarSlet