søndag den 2. juni 2013

Kødsalat - en nem måde at bruge resterne på

Vi elsker kødsalat. Det er nemt at lave og smager fantastisk.
EN masse lækre grønsager stables på et fad og resterne af gårs dagens steg smides på toppen med en god dressing - her var det en hvidløgs-paprika-majo. Også gerne lidt friske krydderurter. Nam nam


Dagens salat:
Øko hjerte salat
Forårsløg
Avokado
Rød peber
agurk
tomat
basilikum
ærter
purløg
kiwi

og så lækker grillet oksetyndsteg i strimler.
 
 
Princippet er egentlig bare:
En base af grønt, fx salat, spidskål, fintsnittet anden kål osv
Nye lag med farver, fx peberfrugt, ærter, gulerødder, tomater, asparges, broccoli
Smagskontraster, fx frugt, rå forårsløg, krydderurter
Kød/fisk
Pynt, fx purløg/persille
Dressing- vi foretrækker den baseret på mayo.
 
Her er en salat med grillrester:
 
Se! Det kalder jeg en god undskyldning for at lave for meget steg/kød/fisk :-)
 
Velbekomme!
 
Hulehilsen Malene 
 
 

 
Sundt på den børnevenlige måde. Glutenfri, sukkerfri, mælkefri opskrifter her på Paleolivet!

3 kommentarer:

  1. Husk på, Ærter er bælgfrugter!

    SvarSlet
  2. Jeg har tidligere på bloggen skrevet om friske ærter og grønne bønner, som det er helt uproblematisk at spise. Ole du kan evt google det lidt.

    SvarSlet
  3. So I love this recipe. I cant wait to try this when I got home. Thank you Malene! Cheers to you.

    SvarSlet