tirsdag den 4. juni 2013

Dagens morgenmad

Jeg er stadig i gang med at modbevise, at jeg "altid" spiser vafler og pandekager til morgenmad, som det ellers ku se ud til, når man klikker på min etikkette med morgenmad.

I dag fik jeg helbladet spinat, der blev hældt lige fra fryseren på panden med en god gang fedtsstof og lidt salt. Blev efterfulgt af 2 spejlæg (spinaten skubbede jeg bare lidt til side) og lidt skinke (den er ikke helt paleo, bedre forslag modtages gerne).

Det var GOD morgenmad.

Mange har lettest ved de "lette" grønsager til morgen, som agurk, tomat og peberfrugt. Jeg synes godt man kan putte spinaten ind unde den lette katagori også.

1 kommentar:

  1. Spinat er så godt til æg!!!
    og ja jeg synes godt man kan argumentere for at skinke er fint nok- Man har helt sikkert røget kød i fortiden;) og mon ikke man fandt ud af at vildsvin var særlig lækkert.

    SvarSlet