Paleolivet: Brug din spiralizer - 6 gode opskrifter

lørdag den 11. marts 2017

Brug din spiralizer - 6 gode opskrifter


Du har anskaffet denne her, super smarte spiralizer, så du kan max-loade med sunde grøntsager. Og du brugte den også lidt i starten.
Meeen pludselig sker det..
Den står der, bagerst i skabet og keder sig. (Du har næsten glemt den?)

DET fikser vi i dag.

Jeg har samlet en masse gode opskrifter til brug af spiralizeren til dig. Prøv dem og forelsk dig i din spiralizer igen.

6 gode opskrifter til din spiralizer + ekstra tipsHvis du ikke har prøvet de ovnbagte spiraler, så sæt i gang. De er nemme og skal bage kortere tid, end rodfrugter og grønt normalt skal i ovnen.

Find opskriften HER
En spiralsalat med kinaradise og pesto, er også en rigtig lækkerbidsken. Så den må du også bare prøve. Kinaradisen fortjener et comeback, fordi den er så fin til spiralizeren.

Find opskriften HER

Måske har du prøvet at lave en rootza, dvs en pizza med rodfrugte-bund. Men har du nogensinde tænkt på, hvor genialt det er, at lave bunden af spiraler? Den hænger super fint sammen på den måde. Så det må du selvfølgelig prøve!

Find opskriften HERDen lækre indiske kalkungryde er virkelig fuld af smag. Den er fed og cremet. Derfor fungere den rigtig godt ovenpå en gang neutrale squash-spiraler. Så har du lyst til at bruge din spiralizer på helt klassisk vis, så er det her en god anledning.

Find opskriften HER
Den Pink paleo pad thai med rødbeder er bare HELT FANTASTISK. Jeg bliver helt sulten, bare af at tænke på den. Her er det rødbeder der får en tur i spiralizeren og retten ser helt fantastisk ud.

Find opskriften HER
(vil du hellere lave den med squash, så finder du en opskrift HER)
Du kan også prøve min supersmarte måde, at få hele familien til at spise lever i store mængder. De opdager det ikke engang, når jeg laver denne kødsovs med kyllingelever! Og servere den på en gang squashgetti.

Find opskriften HEREkstra Tip

Og nu vi er ved det, næsten som en lille bonus eller i hvert fald et ekstra tip.
Jeg har også kreeret et indlæg med hele 10 tips til brug af spiraler. De er bestemt også værd at tjekke ud. Find de 10 tips HER


Så skal vi i gang med at lege.  (Hvis du ikke har tid til at lege lige nu, så gem indlægget her på Pinterest!)
Kærlig hulehilsen MaleneIndlægget indeholder et affiliatelink der støtter bloggen uden at koste dig ekstra. Smart ikk?

1 kommentar: