tirsdag den 14. februar 2017

Vintersalat med knas


Det der med, at vi skal spise grønt salat om sommeren og holde os til de mere vinteragtige grøntsager om vinteren. Det er en god miljø-kærlig regel, det ikke altid lykkes mig at overholde.
Men nu svigter grøntforsyningen fra Spanien og vi kan se supermarkedes hylderne ser mere tomme ud.

Heldigvis kan vi faktisk sagens lave lækre salater af de mere grove grøntsager.
Vi skal bare huske at snitte FINT!

Dagens vintersalat blev en side-tallerken til Rootza

Vintersalat med knas


1/4 fintstrimlet spidskål eller 4 dl fintstrimlet hvidkål
½ broccoli
1 stort øko æble


Salte nødder til knas-topping. Peanuts er IKKE paleo, så du kan vælge at bruge saltede cashews eller saltede mandler.
Pynt: Persille og Birkes

Dressing af
olie
eddike (gerne en med smag, jeg brugte valnøddeolie)
honning
salt&peber


Skyl og snit kål og broccoli fint. Mandolinjernet er genialt her!
Æblet skæres i små terne og persillen vaskes og plukkes.

Bland de 3 ingredienser med birkes. Rør dressingen sammen og smag den til. Bland salat og dressing godt sammen.
Pynt med persille og saltede nødder.

Velbekomme!

Kærlig hulehilsen Malene


PS til dig med børn! Jeg har gang i en masse omkring det med sunde børnefamilier lige nu. Jeg har bl.a. lavet en serie af gode let implementerbare metoder, til at få børnene (og deres forældre) til at spise mere grønt. Vil du have fingre i dem, melder du dig bare her på den særlige "Sjov og sundt med børn"-liste. JA _ HIT MED DE NEMME METODER TIL SUNDERE BØRN




Børnevenlig. Glutenfri, mælkefri, kornfri, lowcarb. Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar