Paleolivet: Sundhedsboostercampen er slut for denne gang

fredag den 30. december 2016

Sundhedsboostercampen er slut for denne gang
VIL DU MED PÅ HOLDET?
Vil du have besked om næste sundhedschallenge?
Så hopper du bare med på holdet HER


Årets sidste indlæg handler om sundhed og vægttab. Ja, lige her, før vi alle sammen er på vej til den store nytårsfest for at fylde os med god mad!

Rigtig mange har planer om, at når januar begynder - SÅ skal vi leve sundt igen. Faktisk endnu sundere end nogensinde før, ikk?

Hvordan ender det så?


Men kender du det her? Du har alle planerne. Du har besluttet, hvad du må spise og hvad du ikke må spise og hvor meget du skal træne. Det går (måske) også godt i starten, men på et tidspunkt, er du ligesom tilbage hvor du startede. Det kræver enorme mængder af viljestyrke at opnå sundheden eller vægttabet og holde det permanent?
Du har ikke opnået det du ville og energien er lav?

Hvorfor?

Ingen har uendelige mængder af viljestyrke (desværre). Det er som at kæmpe mod sig selv. Du kan aldrig vinde. Det er slet ikke vejen frem.

Men for det første, er der nogle helt grundlæggende fysiske ting der skal være på plads, så dig og din krop kan samarbejde.
For det andet, ja så er vi alle sammen udstyret med en masse ubevidste mønstre, som simpelthen spænder ben for os. Fordi det får os til at spise "for meget", "forkert" og "af de forkerte" grunde. Til tider uden vi overhovedet opdager det!!! (Mange af de tidligere deltagere på mine webinarer, har fået nogle øjenåbnere her)

Hvad er så løsningen??


Jeg har designet 2 gange hjælp til dig, der har fundet genkendelse i ovenstående. Og det er HELT GRATIS.

Samarbejde med kroppen

Først er der det der, med at få det helt grundlæggende på plads. Så du samarbejder med din krop og den gladeligt hjælper dig på vej.
Den del, ser vi på, på den lille sundhedsboostercamp, der starter 3. januar og består af 5 mails med opfølgende video. Det er anden gang jeg afholder den lille booster-camp, og første gang, fik jeg rigtig mange glade tilbagemeldinger! Du kan melde dig på det gratis hold HER


Få støttende mønstre i stedet for saboterende mønstre

Til den del, holder jeg et webinar d. 3. januar kl 20.30. Webinaret tager ca 1 timer og du vil helt sikkert få indsigter omkring dig selv og dine månder at spise på.
Der er virkelig kommet mange postive tilbagemeldinger fra deltagere, som har været meget overraskede over at opdage, hvor mange steder de egentlig spiste ubevidst.
Du kan tilmelde dig HER

Glædeligt nytår.
Kærlig hulehilsen Malene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar