søndag den 18. september 2016

Thai kyllinge pande (Hurtig og nem, din redning på panikdage)



Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand? Det var mest pga hvidløg, chili, ingefær kombien, at jeg tænkte Thai.

I hvert fald, var der total minus på madlavningskontoen i dag og det skulle bare gå stærkt. Det gjorde det så. Og alle var tilfredse.

Thai kyllinge pande

(til 4 pers)
2 porre
800 g hakket kylling
1 spidskål
200 g spinat (kan erstattes af ½ spidskål mere)
2 cm ingefær
1-2 fed hvidløg
chili efter smag
salt
fish-sauce (eller Tamari/soya hvis det indgår i dit køkken)

Skær de 2 porre i skiver og skyl dem grundigt i en si.
Varm olie på en stor pande eller wok.
Smid porrene og presset hvidløg på. Lad porrene blive bløde og klare (ca 3 min)

Tilsæt det hakkede kylling og riv ingefæren ned i kyllingen. Brun kyllingen.
Imens kyllingen bruner, strimler du spidskålen og skyller også den grundigt under vandhanen.
Spinat skylles hvis du bruger frisk. Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op.
Tilsæt også 1 tsk salt og chili efter din smag.
Tilsæt spidskål og lad kålen blive blød. (Bruger du frisk spinat, er det NU den skal på panden)

Smag til med salt & fishsauce eller Tamari.

Du kan pynte med små cherry-tomater eller bare spise retten som den er.

Velbekomme!

Kærlig hulehilsen Malene

PS! Er du foodprepper, ville du selvfølgelig allerede have snittet kål og porre klar i køleskabet. Maden vil i så fald være klar på ca 10 minutter! Læs mere om foodprepping HER

**************


Ingen kommentarer:

Send en kommentar