mandag den 2. maj 2016

Grillede asparges


Her er et virkelig hurtigt grill tilbehør (som også er lavet på grillen). Det er genialt, simpelt og nemt. Når nu alligevel grillen er tændt (kan også laves på grillpande i nødstilfælde, er testet!)

Grillede asparges.


1 bundt grønne asparges
olivenolie
salt, evt ramsløgsalt

Vask asparges og knæk enderne af, hvor de knækker naturligt. Vend dem i olie og salt.  Giv dem et par minutter på grillen (på tværs af risten!). 
Nam nam. Kan spises til alt.... tror jeg nok 

Du kan vælge, at drysse dem med gærflager eller lidt parmasanost hvis det indgår i din kost.

Velbekomme!


På billedet er de grillede asparges serveret med en grille flankesteak og mælkefri tzatziki. Opskriften på den mælkefri tzatziki finder du her: Opskrift på mælkefri tzatziki


Hulehilsen Malene


PS. Ved du ikke helt, hvad gærflager er/kan/gør? Lyder det lidt wirdo? Så læs lige med her: Hvad er gærflager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar