Paleolivet: Kylling&Pølse gryde

torsdag den 28. april 2016

Kylling&Pølse gryde

Dagens ret er en super børneret, men også velegnet til større mennesker ;-)
Nem at lave, smager skønt og hverdagsvenlig.
Whats not to like?


Paleolivets Kylling & pølse gryde

ca 6 personer

600 g kyllingebryst
300 g øko kyllinge wienerpølser
2 store løg
500 g champignon 
2 ds flåede tomater
3 fed hvidløg
2 tsk paprika
1 lille karton ekstra creamy kokosmælk (eller den fede del fra en dåse kokosmælk)
2 tsk havsalt
Frisk rosmarin

Skær kødet i strimler og brun det i fedtstof i en gryde.  Tag det op af gryden.
Rens løg og champignon. Skær løgene i tern og svits nu dem i gryden.
Champignon halveres eller kvarte og tilsættes løgene.
(Når du efterlader svampene i forholdsvis store stykker, er de nemmere at komme udenom for eventuelt svampeforskrækkede børn)
Pres hvidløgget ned i gryden.
Tilsæt kødet igen.
Tilsæt de øvrige ingredienser (minus kokosmælk)
Lad retten simre mindst 15 minutter, men gerne længere.
Tilsæt kokoksmælken og varm igennem 5 min.
Smag til.


Serveringsforslag.

Vi er blevet vilde med bønnespirer. De fungerer nærmest som en slags pasta. De skyllede bønnespirer ligges i bunden af tallerkenen og gryderetten hældes ovenpå. Beregn 3 pakker til portionen herover.

Alternativt kan være en mos af en slags, fx blomkålsmosbroccolimos eller frostmix-mos.

Blomkålsris eller blot dampede grøntsager.

Velbekomme

Hulehilsen Malene

PS: Retten kan fint indgå i en madplan til foodprepping. Hvis du synes det er svært at finde på og planlægge, så tag et kig på foodprepperklubben.dk

************

paleo, stenalderkost, mælkefri, glutenfri, sukkerfri, kornfri, lowcarb

Ingen kommentarer:

Send en kommentar