Nem at lave, smager skønt og hverdagsvenlig.
Whats not to like?
ca 6 personer
600 g kyllingebryst
300 g øko kyllinge wienerpølser
2 store løg
500 g champignon
2 ds flåede tomater
3 fed hvidløg
2 tsk paprika
2 tsk paprika
1 lille karton ekstra creamy kokosmælk (eller den fede del fra en dåse kokosmælk)
2 tsk havsalt
Frisk rosmarin
Skær kødet i strimler og brun det i fedtstof i en gryde. Tag det op af gryden.
Rens løg og champignon. Skær løgene i tern og svits nu dem i gryden.
Champignon halveres eller kvarte og tilsættes løgene.
(Når du efterlader svampene i forholdsvis store stykker, er de nemmere at komme udenom for eventuelt svampeforskrækkede børn)
Pres hvidløgget ned i gryden.
Tilsæt kødet igen.
Tilsæt de øvrige ingredienser (minus kokosmælk)
Lad retten simre mindst 15 minutter, men gerne længere.
Tilsæt kokoksmælken og varm igennem 5 min.
Smag til.
Serveringsforslag.
Vi er blevet vilde med bønnespirer. De fungerer nærmest som en slags pasta. De skyllede bønnespirer ligges i bunden af tallerkenen og gryderetten hældes ovenpå. Beregn 3 pakker til portionen herover.
Alternativt kan være en mos af en slags, fx blomkålsmos, broccolimos eller frostmix-mos.
Blomkålsris eller blot dampede grøntsager.
Velbekomme
PS: Retten kan fint indgå i en madplan til foodprepping. Hvis du synes det er svært at finde på og planlægge, så tag et kig på foodprepperklubben.dk
paleo, stenalderkost, mælkefri, glutenfri, sukkerfri, kornfri, lowcarb
Skær kødet i strimler og brun det i fedtstof i en gryde. Tag det op af gryden.
Rens løg og champignon. Skær løgene i tern og svits nu dem i gryden.
Champignon halveres eller kvarte og tilsættes løgene.
(Når du efterlader svampene i forholdsvis store stykker, er de nemmere at komme udenom for eventuelt svampeforskrækkede børn)
Pres hvidløgget ned i gryden.
Tilsæt kødet igen.
Tilsæt de øvrige ingredienser (minus kokosmælk)
Lad retten simre mindst 15 minutter, men gerne længere.
Tilsæt kokoksmælken og varm igennem 5 min.
Smag til.
Serveringsforslag.
Vi er blevet vilde med bønnespirer. De fungerer nærmest som en slags pasta. De skyllede bønnespirer ligges i bunden af tallerkenen og gryderetten hældes ovenpå. Beregn 3 pakker til portionen herover.
Alternativt kan være en mos af en slags, fx blomkålsmos, broccolimos eller frostmix-mos.
Blomkålsris eller blot dampede grøntsager.
Velbekomme
Hulehilsen Malene
************
paleo, stenalderkost, mælkefri, glutenfri, sukkerfri, kornfri, lowcarb
Ingen kommentarer:
Send en kommentar