Og måske rødkål? Her er 3 forslag til at forny rødkålen.
Raw rødkål - med masser af aromatiske krydderier
Jeg er personligt helt vild med denne rødkål, og vil til enhver tid foretrække den frem for almindeligt opvarmet rødkål! Find opskriften her: Raw rødkål
Rødkålssalat med mandarin og karse
Der er begyndt at dukke mandariner op i butikkerne. De er nemme at håndtere og har en fin blid smag, som modspil til karsen og den mere bitre rødkål. Find opskriften her: Rødkål m mandarin og karse
Rødkålssalat med tahindressing
Jeg elsker tahinsmagen. Den dejlige nøddagtige smag gør sig godt sammen med kål og frugt.Find opskriften her: Rødkålssalat med tahindressing.
PS. Billedet af Rødkålssalat med tahindressing er virkelig grimt, ikk? Jeg giver en valgfri e-bog, til den der laver salaten og sender mig et flottere billede (og kreditere selvfølgelig vedkommende!)
Ingen deadline! Skriv til mig på malene (a) paleolivet . dk
God Mortens aften derude.
Hulehilsen Malene
Ingen kommentarer:
Send en kommentar