Paleolivet: Broccolisalat med cremet selleripure

mandag den 13. oktober 2014

Broccolisalat med cremet selleripure


Du har måske nok opdaget, at jeg er lidt pjattet med broccoli og bruger det ofte. Det er jo bare mega sundt, smager godt og er nemt at få fat i.
Her er en lækker sjov afveksling fra de mere klassiske broccolisalater (Jeg har også lavet en der minder lidt mere om den klassiske, finde den her: broccoli salat).

Dagens broccolisalat involvere masser af grøntsager, da dressingen bliver cremet med kogt selleri!

Broccolisalat med cremet selleri pure


1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 stor gulerod eller en håndfuld små bitte blomkålsbuketter
½ lille selleriknold
lidt god bouillion
2 spsk mayo
2 spsk æblecider-eddike
2 spsk honning, daddelsød eller din foretrukne sødning
1 spsk dijonsennep
salt og peber
Persille til pynt

Vaske og skræl selleriknolden. Skær den i mindre tern og kog den i 2 dl vand med bouillion til den er mør. 10-15 min afhængigt af hvor store dine tern er! Sæt til afkøling

Finsnit din broccoli til små mundrette bider. Du kan bruge dem som de er eller overhælde dem med kogende vand, hvis du ikke bryder dig om at de er helt rå.
Jeg snittede mine fint på et mandolinjern  .
Vask peberfrugten og skær den i små tern.
Skrub/skræl din gulerod og skær den  i små tern eller riv den på rivejernet.

Bland de ordnede grøntsager i et fad.
Vask og hak persillen. Den skal bruges til pynt
Salatcremen laves ved at blende den kogte selleri+ bouillonvand med de øvrige ingredienser.

Bland creme med grøntsager og lad den trække lidt. Pynt med masser af persille!
Velbekomme!
Kærlige Hulehilsen Malene


Yderligere inspiration:
* Vil du have mere broccoli-inspiration? Så klik her: Broccoli-inspiration, så kommer alle Paleolivets opskrifter med broccoli frem!

* Vil du have mere salat inspiration? Så klik her: Salat-inspiration.

* Hvis du har lyst, kan du følge bloggen her via bloglovin eller skrive dig op til VIP-læser (Pssst. Det er her du får gratis velkomstgaver, sir det bare!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar