torsdag den 2. oktober 2014

Avoziki


Mums. Avoziki er helt klar en af vores nye favoritter. Jeg har altid elsket både tzatziki og guacemole. Så dette er den perfekte kombi - helt uden mælkeprodukter.

Der er næsten ikke grænser for, hvad den kan bruges til.
Opskriften stammer fra kogebogen "Stenalderkost" som jeg anmeldte for nogle uger siden. (Du kan læse anmeldelse af Stenalderkost her).

Den er både nem og lynhurtig at lave. Se her..


Avoziki


2 modne Avokado
½ revet agurk
1 lille fed presset hvidløg
saft fra ½-1 citron
4 spsk olivenolie
salt og peber
2 tsk finthakket dild (kan undlades eller erstattes af anden krydderurt)

Blend/bland mos avokadoer med de øvrige ingredienser (gem dog halvdelen af citronen og al agurken). Vend de revne agurker i til sidst. Smag til med resten af citronen.

YUM!!!!!

Bonus Tips:

  • Vi fik den til tacoskrydret kyllingestykker og grønt fra små skåle. Den er også god til lam.
  • Brug den også som lidt god fedt til din frokost!
  • Hvis du ikke er vild med avokado, så prøv i stedet: Mælkefri tzatziki
  • Vil du have inspiration, til hvad du ellers skal tage med til frokost, finder du forslag nederst her.

Hulehilsen Malene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar