Paleolivet: Fisk med Ingefær Gulerødder

mandag den 29. september 2014

Fisk med Ingefær Gulerødder



Denne fiskeret er både nem og virkelig lækker. Den sælger godt hos ungerne. Lav bare dobbelt portion ;-)

Fisk med Ingefær Gulerødder


Til 2-3 personer

4 gulerødder, skåret i skiver
3 spsk klaret smør eller kokosolie
1 bundt forårsløg i skiver (Eller2 porre)
½-1 tsk frisk revet ingefær
2 fed presset hvidløg
½ kg hvid fisk af dit valg
1 spsk frisk citronsaft
½ dl kyllinge bouillon (eller hjemmelavet fond)
1 spsk kokos aminos (eller ½ tsk tamari, ikke paleo) (Læs om Soya og soya-erstatningsmuligheder)
peber og havsalt

Sauter gulerødder i 2 spsk smør eller kokosolie over medium varme i 5-7 minutter , til gulerødderne begynder at brune. Mens gulerødderne steger, blandes kyllinge- bouillon, kokos aminos og peber sammen i en skål .

Smid forårsløgene ned til gulerødderne og kog i et minut . Tilsæt citronsaft , ingefær og hvidløg og bland grundigt rundt. Drys med lidt havsalt , rør igen , og fjern gulerod blandingen fra panden.
Hæld den sidste spsk smør/kokosolie i samme gryde og smelt ved medium varme. Tilsæt fisk i mindre stykker og stegi 1 minut på hver side: Pande skal være tilpas varm, så fisken bliver dejlig sprød og gylden brun. Hæld nu kyllingebouillon-blandingen over fisken. Lad simrer yderligere 1 - 2 min. under låg til fisken er mør og flager let fra hinanden. (Må ikke koge, kun simre!) 

Servér fisken toppet på ingefær gulerødderne.

Thats it! Glæd dig – det smager helt fantastisk!


Vi ses
Hulehilsen Malene

VIL du have mere fiske-inspiration? Så tjek disse opskrifter:
Paleo tundeller
Torsk i tomat og oliven
Thaisuppe med kinarejer (Scroll lidt ned)
Tunfad (En af de nemme)
Tunpandekage
Rejer, marinerede og grillede

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skal jeg sende dig gaver og videoer om alt det mentale omkring mad?

Følelsesspisning, motivation, vægttab, sundhed og meget mere.

Vi hader også spam. Du kan afmelde nårsomhelst.

Thank you!