Paleolivet: 6 paleo opskrifter med gulerødder

onsdag den 17. september 2014

6 paleo opskrifter med gulerødder


Her i hulefamilien med 2 voksne og 3 børn, ja der kan godt ryge et par kilo gulerødder om ugen. Mange af dem bliver bare spist rå. Som madpakketilbehør eller som eftermiddagssnack. For en mere fyldig eftermiddagssnack, dypper vi dem i hjemmelavet nøddesmør rørt med tahin og lidt salt. Uhmmm..

Men gulerødder er jo, ud over at være en glimrende snack, nærmest multi-anvendelige. Derfor får du i dag, 6 forslag til at anvende gulerødder + en bonus (se i bunden).

6 gange inspiration til brug af gulerødderGulerodskagesmoothien. Mums. Sund forkælelse!
http://paleolivet.blogspot.dk/2013/11/the-paleo-carrot-cake-smoothie.htmlHar du prøvet gulerodsbollerne. De er forholdsvis nemme at lave. Og de er superhandy til madpakker og lign. Holdbarheden er ikke så lang. De er bedst på dagen og dagen efter, men ellers brug din fryser! http://paleolivet.blogspot.dk/2014/02/luksus-morgenmad-pa-farten.htmlLækker nem - alt i en panderet.
http://paleolivet.blogspot.dk/2014/04/hurtiglavet-paleo-panderet.htmlDette er en raw-cake. Og den er bare SKØN.  Og så er den billigere at fremstille end de fleste andre raw-cakes!
http://www.paleolivet.blogspot.dk/2014/03/raw-gulerodskage-med-kokos-citron.html


Hvis du endnu ikke har prøvet de ingefærstegte gulerødder som tilbehør, så kast dig ud i kampen. Det fås næsten ikke nemmere og billigere.
http://paleolivet.blogspot.dk/2014/08/billigt-og-nemt-paleotilbehr-ingefr.htmlDer er næsten altid gulerødder i vores rootzaer. De er rigtig gode i en rodfugte-pizzabund, fordi de giver lidt sødme.
http://paleolivet.blogspot.dk/2013/10/rootza.html


Bonusopskrift:
Da der ikke er tale om gulerødder, men om gulerodstoppe, har jeg ikke talt den med. Men har dine gulerødder top, så gør dig selv den tjeneste at prøve: Gulerodstop-pestoen!

PS PS PS...
 Har du lyst til at komme på VIP-listen og få nyhedsbreve fra Paleolivet engang i mellem? Du får også en velkomstgave i form af en pdf med 7 nemme hurtige Paleoaftenmåltider!
 
 
Titelfoto: By Mister GC,, freedigitalphotos.net

2 kommentarer:

  1. MUMS, hvor ser det lækkert ud! :-) Kh Cathrine // www.cathrineyoga.dk

    SvarSlet
  2. Tusind tak for de lækre opskrifter! Jeg har altid haft lidt svært ved at få nok gulerødder ned - mest af alt fordi jeg bare synes de er kedelige. Jeg tror dog disse opskrifter kommer til at gøre det meget lettere! Jeg glæder mig til at prøve smoothien og kagen. Det ser så lækkert ud!

    SvarSlet