Paleolivet: Paleomadplan uge 8

søndag den 16. februar 2014

Paleomadplan uge 8

Så skal vi i gang med hverdagen igen. Manden og jeg har jo haft en slags hverdag, men ungerne har nydt at have en uge fri og det hele har været lidt mere afslappet, inklusiv spise- og sovetider.

Jeg kan med stolthed fortælle, at sidste uges madplan blev fulgt ret godt. Vi fik prøvet fiskefileterne fra bogen ""Stenalderkøkken".Vi har lavet lignende udgaver tidligere. Også denne gang endte resultatet med at blive knap så kønt som i bogen. Men det gode var at ungerne ELSKEDE dem. Og hule-remoladen.

Vi fik også prøvet Pulled mexican chicken, bortset fra at jeg ikke lige kunne skaffe nogle kyllingebryster (jeg nægter at spise dem med lage), så retten blev lavet af kalkunbryst, skåret i et par lunser. Kan berette, at det virker fint og smager dejligt.

Det eneste vi ikke nåede var lammepatéen. Vi fik nemlig rester med hjem fra lørdagens fødselsdag. Uhm rester!

****************** UGE 8 PLAN ************************
 
Mandag: Øko-Kylling i tomatsovs. En gammel favorit, som fortjener en opskrift her på bloggen, så det kommer en af dagene! Hertil blomkålsris! (Edit: Opskrift er kommet. Find den her: Kylling i tomat)

Tirsdag: Børnenes favorit-fiskeret: http://paleolivet.blogspot.dk/2014/01/sadan-far-du-brnene-til-at-spise-fisk.html

Onsdag: Far har lovet ungerne kyllingelår og rodfrugter. Hulemor spiser alene  i Jylland

Torsdag:  Ingen har tid til at lave mad, så vi skal have rester fra mandag

Fredag: Ungerne og jeg er alene hjemme. Det ku godt gå hen og blive aften for Meatza:
http://www.paleolivet.blogspot.dk/2012/03/meatza-en-dejlig-stenalderkost-ting.html


Lørdag: Drengene og jeg er alene hjemme, og skal på skitur med deres klub til Isaberg, Så vi kommer sent hjem og spiser en gang hurtig tomatsuppe med bacon:
http://www.mypaleopantry.com/2014/01/tomatsuppe.html

Søndag: Okse i stegesoen med stjerneanis og rosenknopper. http://www.paleolivet.blogspot.dk/2011/10/hulemads-opskrift-super-nem-men-langsom.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar