Vi fik den til forret, men den kunne også være en del af en frokost eller en lækker tapas-anretning.
Svampepate:
400 g rensede, skivede svampe
100 g valnødder
Salt og peber
klaret smør,
Steg svampe på pande med smør til de er bløde og væden fordampet. Køles lidt af og blendes med valnødder, salt og peber.
VUPTI, så er du færdig!
Vi fik den med lidt rød peber, parmaskinke, cornichoner og en frøkiks, som det ses på billedet.
Det ku vi godt li!!
Variationer:
Du kan bruge almindelige champignon eller give den gas med frække svampe
Du kan bruge andre nødder/kerner
Du kan tilføje timian og evt hvidløg
Du kan tilføje små tern af rød peber.
Andre ideer til tapas anretning:
Jordskokker med chorizo
Rødbedehumus og / eller Skvalderkålspesto
Sesamkiks
Ristede saltede cashewnødder
Ristedet salvieblade - som små chips
Hønsesalat
.. og så en masse lækre grønsager selvfølgelig :-)
Hvis du er løbet tør for madpakke-ideer, så se om e-bogen her er noget for dig. :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar