Paleolivet: FRA HULEKVINDENS DAGBOG 11. Fiskeret

onsdag den 28. september 2011

FRA HULEKVINDENS DAGBOG 11. Fiskeret

15/9: Vægten står lidt stille fortiden, men jeg har bestemt heller ikke passet min søvn. Og det er jo ren fy fy, hvis man vil være en ægte hule-kvinde i sit es. Efter 2 dage i træk uden motion, løb jeg en tur da jeg kom hjem fra arbejde i går. Det var godt. Og i morgen står den på knald-hård cirkeltræning.
Fandt forresten ud af, at jeg er ok med styrkemæssigt. Jeg blev nemlig body-age testet i går. Og scorede max på alle styrkeøvelserne. Kondien derimod var mere middel, så jeg må hellere se at komme i gang med at indlægge spurts i min løbetræning (og ikke have så ondt af mig selv, over, at det er hårdt nok i forvejen ;-)

Body-agen lå 3 år under min rigtige alder. Det gjorde mig rigtig glad og bekræftede mig i, at jeg er på vej i den rigtige retning.
Og mit kolesterol tal var perfekt – som jeg siger – det er ikke farligt at spise bacon og æg.
”BodyAge
Dit total-kolesterol er i øjeblikket: 4,36 mmol/l. Total-kolesterol for en kvinde på din alder
er i gennemsnit: 4,66 mmol/l. Det betyder, at du placerer dig bedre end gennemsnittet i et
omfang, der sænker din samlede BodyAge med: -0,63 år.”
Endnu en opskrift jeg gerne vil anbefale. Den blev afprøvet i går. Og godkendt af samtlige familiemedlemmer. Jeg anvendte victoriabars som fisk og porre i stedet for forårsløg. Da Bastians venner pludselig skulle spise med, kogte jeg lidt ris til ungerne for en sikkerhedsskyld.
Billede lånt fra samme blog som opskriften kommer fra

1 kommentar:

  1. Sikke en dejlig blog, Malene - den er kommet på min liste! Hvor bliver jeg sund nu ;) Jeg har i øvrigt spist stegt flæsk dagligt i et par uger nu - jeg er tosset med det!

    SvarSlet