Paleolivet: Julefrikadeller med salvie og rosiner

lørdag den 16. december 2017

Julefrikadeller med salvie og rosiner




De her deller er både gode til aftensmaden og til julefrokosten.

Salvien og rosinerne giver dem et anderledes twist, som en skøn lille overraskelse

Julefrikadeller med salvie og rosiner

800 g hakket blandet okse og svinekød (vælg ml 8-12% fedt)
1 tsk salt
½ tsk revet muskatnød
½ tsk chili (kan udelades)
4 spsk finthakket frisk salvie
1 håndfuld mørke rosiner
1 æg


Vask og hak salvien.

Bland kød med salt, salvie, chili, muskatnød og rosiner. Rør det godt sammen. Tilsæt ægget og rør igen til ægget er fordel i farsen.


Varm fedtstof på en pande og form 20-30 små frikadeller af farsen og steg dem ved middelvarme til de er gyldenbrune og gennemstegte.


Tip!
Frikadellerne kan fryses, så lav endelig rigeligt.
Du kan servere julefrikadellerne sammen med verdens bedste rødkålssalat. Den finder du HER



PS: Vil du have fingre i E-kogebogen: Overskuds Jul til en meget favorabel pris, så tjek lige mailen HER og få link + kode.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar