Paleolivet: Marinerede grillede rejer

torsdag den 26. juni 2014

Marinerede grillede rejer

Nu ved jeg ikke, hvor langt du er kommet ned af listen med de sædvanlige grillretter, men jeg håber du tager dig tid til at prøve denne. (Kan også laves på pande).
Her i hulefamilien er der i hvert fald tæt på slåskamp om rejerne, når de er tilberedt på denne måde.

Når vi tager til stranden og griller, så er de perfekte, lige at have med i en frostpose - så kan de marinere på turen dertil (vi har ca 25 km i bil).
De er også perfekte til en forret, fx hvis du vil kræse lidt for dine gæster :-)


Marinerede rejer

400 g store lækre rejer
oliven olie
coconut Aminos (Det er i stedet for Soya eller tamari, læs om Soya her)
2-3 fed presset hvidløg
1 tsk paprika
salt
peber

Tø rejerne op og hæld dem i en frostpose. (I nødsituationer, kan du godt starte med halvfrosne rejer) Bland en god sjat olie med 1-2 spsk kokossoya, presset hvidløg, paprika, salt og peber. Hæld marinaden i posen og luk. Lad marinere, gerne mindst ½ time.

Når grillen er godt varm placeres en foliebakke på grillen. Når denne også er varm, hældes rejerne i bakken og vendes rundt et par gange, til de er varme og hvidløgen lige har mistet sin skarphed.
(Kan også laves på en varm støbejernspande eller lign., hvis du ikke grill)

Kan serveres med en god salat, fx spidskålssalat eller aspargessalat og måske lidt grillet laks, hvis vi skal blive i fisketemaet. (Laksen kan godt steges med i rejernes marinade, det smager yummi!)

Hulehilsen Malene
 
PS. Er du mere til pinterest end facebook? Så har Paleolivet et board her: http://www.pinterest.com/brombleberries/paleolivet/ som du kan følge :-) 
Glad hulefamilie griller på stranden
 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar