Kæmpe pandekage rulle. Namme nam. Og igen - et hit hos ungerne!
Hvordan gør man - jamen lidt ligesom når man laver blomkålspizza....
De fleste blomkålspizzaer er jo med ost, så her er min version uden ost:
Paleo Pandekage rulle
TIL RULLEN:
8 æg
1 revet/blendet lille blomkål (eller revne rodfrugter eller squash med væden knuget ud)
12 spsk HUSK eller loppefrøskaller
1 dl Gærflager
2 tsk salt
Basilikum og peber
Evt. lidt fint kokosmel
Sagerne røres sammen i en skål og smøres ud over en eller 2 bradepander forsynet med bagepapir. Jeg bruger en våd dejskraber til at smøre sagerne ud.
Bages ca. 25 min ved 190 °C. Så er den blevet elastisk og lysebrun.
FYLD:
De kæmpestore pandekager fyldes nu med en god kødsovs der ikke er for vandet.
Vores var med tomat, løg, hakket oksekød, peberfrugter i flere farver, hvidløg, oregano. Og den kan man sagens nå at lave, mens rullen bager. (Du finder andre forslag til kødsovs her og her er den med lidt andelever)
Alternativt med en god tomatsovs og noget færdig tilberedt kød af en art.
Drys evt. med lidt parmesan ost eller lign inden du ruller sagen sammen og stiller på bordet.
Hvis du har tid, kan du også smide en gang bladsalat som tilbehør eller bare lidt gnavegrønt og en gang oliventapanade.
*************************************************************
Jeg har før skrevet om gærflager - og hvorfor de er sunde og Paleo-ok. Jeg elsker dem. De har nemlig en dejlig osteagtig smag og jævner samtidig retten lidt. Jeg har linket til Med24.dk fordi de har dem til en rigtig god pris. (Meget mindre en hvad jeg lige har betalt hos min lokale helsekost pusher....Hmrpff.)
Hulehilsen Malene
Glutenfri, mælkefri, sukkerfri
Indeholder affiliate-links
Hej Malene,
SvarSletDet lyder som noget mine unger også kunne blive vilde med!
Kan man evt erstatte gærflager med revet ost i samme mængde?
mvh Marina
Ja Marina - erstat du blot med ost, hvis du kan tåle det. + så kan du også komme ost i sammen med fyldet for en smeltet ost effekt
SvarSletSuper, tak :-)
SvarSlet