Paleolivet: Okse med ovnbagt Hokkaido og hvidløgsmayo

lørdag den 23. november 2013

Okse med ovnbagt Hokkaido og hvidløgsmayo


Jeg er blevet helt syg med ovnbagt Hokkaido, efter jeg har fået inspiration til at bage det med  Urtekrams røde dipmix.

Det smager SÅ SINDSYG godt!!!


4 ingredienser til en god lørdagsmiddag.
Oksemedalioner.
Tomatsalat.
En gang hjemmerørt mayo med hvidløg
..og så ovnbagte Hokkaido.

Hokkaido-fritter


1-2 hokkaido
Olie
Salt
Urtekram rød dipmix (eller paprika og røget paprika)

Husk du skrubber bare skrællen ren - ingen grund til at bruge kræfter på at skrælle. Det sværeste er næsten af få hul på fætteren. Den kan godt være lidt genstridig at skære over.
Fjern kernerne med en ske. Skær hokkaido i både/stykker.
Vend den udskårne hokkaido med olie, salt og krydderier(Urtekrams røde dipmix)

Fordel på et fad og ind i ovnen på fuld skrue ... eller bare 200 c i en 30-40 min.
Vend evt. undervejs.

Server med hvidløgs-mayo (se opskrift på mayo her: Hurtig hjemmelavet mayonnaise (med film) )


Kan også serveres med blomkålsbearnaise (http://paleolivet.blogspot.dk/2013/06/blomkalsbearnaise.html)

****************
Vil du have besked, når der kommer nye sunde, nemme, sjove opskrifter på bloggen?
Så følg med på  bloglovin eller giv din e-mail i kassen i højre sidepanel!
 Fedt! Så ses vi :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar