mandag den 5. september 2016

Den VIRKELIG grønne æggekage


Æggekagen her, har fået sin helt fantastiske farve, af at æggene er blendet med spinat. For at give noget modspil til den grønne farve, har jeg pyntet med rød peberfrugt. Tomater kunne også gøre det.

Her får du opskriften:

Den virkelig grønne æggekage


Alt efter appetit, rækker æggekagen til ca 3 pers.

10 æg
3 store kugler spinat (ca 150 g)
2 forårsløg eller 1 porre (kan undlades)
4-5 pølser af god kvalitet (Fx hanegal)
Salt og peber
1 tsk husk/loppefrøskaller
1 rød peberfrugt
Purløg
Fedtstof

Smid æg (uden skal forstås), spinat, salt, peber og husk i blenderen og giv det en ordenlig tur.
Rens og vask løg/porre og skær dem i mindre stykker/tynde ringe.
Varm fedtstof på panden (gerne slip let) og tilsæt forårsløg/porre. Lad dem få et par minutter.
Imens skærer du pølserne i mindre stykker. Smid dem ned til løg/porre og lad dem blive brune.

Hæld så æggemassen over panden, og skru ned på lav varme. Giv den ca 10 min. eller til æggemassen er stivnet. (Du kan gøre det lidt nemmere, ved at smide et låg på panden, hvis du har).

Mens æggemassen stivner, vasker du peberfrugten og skærer den i ringe eller strimler.
Skyl purløgen.

Når æggekagen er klar pyntes den med peberfrugt og drysses med klippet purløg.

Velbekomme!

Kærlig hulehilsen Malene

PS. Hvis du er tilhænger af, at hverdagsmad skal være nem og hurtig (hvem er ikke det?), så vil jeg lige pippe:
 Når du melder dig på Paleolivets VIP-liste,
får du ikke bare en lille e-bog med nemme hverdagsretter!
Du får OGSÅ et mini kursus på 5 mails, med tips og tricks til at gøre det meget nemmere at være dig i køkkenet.
Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig HER


PPS. Jeg har indsat et affiliatelink til der hvor jeg elsker at købe loppefrøskaller (som er det samme som HUSK, bare billigere), fordi det.. ja bare er billigere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar