Paleolivet: Madplan uge 21 - for en sjovere sundere nemmere uge

mandag den 23. maj 2016

Madplan uge 21 - for en sjovere sundere nemmere ugeDet bliver en travl uge for os. Vi skal holde fest på lørdag.

Når der hele går stærkt er en plan ekstra vigtig!


Paleolivets madplan uge 21
4 forslag til hverdageKoteletter og salat med jordbærdressing / http://paleolivet.blogspot.dk/2016/05/spinat-salat-med-jordbrdressing.html

(Tip til dig der har trænet og skal have stivelse: Kog nogle linser og tilsæt salaten)


Helsteg kylling med verdens bedste bagte blomkål / http://paleolivet.blogspot.dk/2016/03/verdens-bedste-bagte-blomkal.html og friske grøntsagsstænger
(Tip til dig der har trænet og skal have stivelse: bag også nogle tern af selleri eller andre rodfrugter)Skvalderkålspandekager med kødsovs / En eller anden form for fisk - måske en fladfisk paneret i sesamfrø. 
Serveret med de skønne ingefær gulerødder og nogle dampede asparges.  Afhængig af fisken og tilberedningen, kan der være lidt for lidt fedt i dette måltid. Du kan vælge servere lidt oliventapanade eller hælde lidt smeltet smør over dine asparges.

Tip til dig der har trænet og skal have stivelse: Gulerødderne gør det ud for stivelse.Weekend forslagSpyd med kød, bacon og grøntsager (satser på grillvejr, men kan laves i ovn). 
Serveret med grøn salat og røsti lavet som bunden på en rootza(bare uden fyld). De der røsti-ting, de skal dyppes i et eller andet dejligt snasket, det bliver nok en hjemmelavet mayo rørt med hvidløg, purløg, persille og andet godt.


Ugens treat forslag:
Æbletærte med cashewcreme


Mere inspiration?
Du finder samtlige af Paleolivets madplaner HER.

Ønsker dig en skøn og herlig uge.
Hulehilsen Malene

Ugens madplan er glutenfri, sukkerfri, mælkefri, laktosefri, kornfri og palæo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar