lørdag den 20. juni 2015

Fiskespyd med bacon

Panerede fiskespyd med bacon - en sikker vinder for børn og bacon-elskere :-)
Jeg eksperimentere tit med hvordan jeg får familien til at spise mere fisk. Denne her metode virkede rigtig godt.


Fiskespyd med bacon

Til 4 personer

400 g hvid fisk (ikke flad)
4 stykker bacon eller bacon skåret af stykke
1 æg
1 dl blandet sesamfrø og kokosfibermel
salt og peber
olivenolie.
4 bambus spyd

Du kan evt kværne sesamfrøene til mel i en kaffekværn, men de kan også bruges som de er.
Bland sesamfrø, med kokosfibermel, salt og peber i en dyb tallerken.
Slå et æg ud og rør det sammen, i en anden dyb tallerken.

Skær fisken ud, så du står med ca 12 stykker fisk.

Vend fisken i æg og derefter i frø/kokosblandingen.
Skær baconen ud.
Sæt skiftevis fisk og bacon på spyd.
Lig spydende i et ovnfast fast og overhæld dem gavmildt med olivenolie.

Giv dem 15-20 min i ovnen ved 180 grader.

Velbekomme.

Flere tips til retten
  • Skal det være en low carb middag, kan du servere med friske asparges og grøn salat.
  • Du kan servere lidt frisk mynte til spydende, for en spændende kontrast
  • Har du lidt syrnet kål eller gulerødder går det også fint hertil.
  • Vil du gerne have lidt kulhydrater til dit måltid, er ærter godt tilbehør

Flere fiskeretter fra Paleolivet:
Paleo tundeller
Tunfad (En af de nemme)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar