torsdag den 15. januar 2015

Paleolivets bøf stroganoff


I skal ikke snydes for opskriften på vores bøf stroganoff, da jeg selvfølgelig har lavet min helt egen udgave af den bøf stroganoff der indgik i madplanen i denne uge

Og jeg blev altså vældig populær hjemme hos drenge og mand med den ret!!!
Hulefar sagde. "Det skal vi da spise noget mere" (efter han havde fået ondt i maven)

Paleolivets bøf stroganoff


Godt fedtstof (Kan fx være klaret smør, andefedt eller kokosolie)
1,3 kg oksekød i tern (vi skar en grydesteg op)
2 gulerødder*
3 løg
2 dåser flåede tomater
1-2 dåse kokosmælk
500  champignon
1 rød peberfrugt
salt og peber

Start med at skære kødet i tern på ca 2x2 cm, hvis det ikke er skåret.
Pil og skær løget i grove tern.
Skræl og riv gulerodden

Varm fedtet og brun løg og kød.
Tilsæt tomater og gulerødder og 1 dåse kokosmælk.
Lad simre ved lav varme 1 times tid.

Smag til og vurder om du vil have mere kokosmælk. (Jeg brugte 1½ dåse)
Vask og hak peberfrugter og champingnoner. Tilsæt dem sammen med salt og peber. Giv gryden yderligere 15 min på varmen eller til champignonerne er lækre.

Server ovenpå rodfrugtemos eller blomkålsmos

*Gulerødderne kan udelades hvis du lever meget Low carb, men de bidrager med en vis sødme og jævning til sovsen.

Velbekommen
Hulehilsen Malene

PS. Hvis du gerne vil printe opskriften ud, så tryk først på blog-indlæggets overskrift. Brug så den grønne print knap i højre kolonne!

PPS. Hvis du gerne vil følge med, når der kommer nyt på bloggen, så prøv bloglovin

PPPS. Er du vild med kød der har ligget og simret længe en i skøn tomatsovs fyldt med smag. Så tag også lige et kig på hjerter i indisk karry!

*************Roger - over - out ************

Ingen kommentarer:

Send en kommentar