Paleolivet: Paleo madplan uge 40

søndag den 5. oktober 2014

Paleo madplan uge 40Pew, total kage. Altså i planerne. Ud over laksen og lammekålen, så blev ugens madplan ikke brugt meget. Nå, man kalder det vidst livet. Det kom ligesom i vejen you know!

Til gengæld kommer der så snart en opskrift på Muffedeller her på bloggen. Frikadeller i muffin-form. For der skal jo findes tid til at lave nyt til bloggen ;-)

Paleo madplan uge 40


Mandag:
Bastian vil gerne lære at lave kødsovs, så vi skal have Pasta med kødsovs på Paleomåden! Det er så dejligt, når ungerne selv beder om at komme med i køkkenet :-)Tirsdag:
Fiskedag. Og der er jo kommet en ny lækker fiskeret på bloggen. Den skal vi ha! Fisk med ingefær gulerødder. Der skal nok serveres lidt dampet broccoli til.Onsdag:

Koteletter med ColeslawTorsdag:

Det er rosenkål-tid. Så vi laver den lette panderet med masser af grønt!Fredag;
Hulefar skal lave mad. Det må gerne være lidt nemt. Satser på Kyllingelår i fad med bønner og tomat. Måske lidt ovnbagte rodfrugter af en slags som tilbehør


Lørdag.
Nu skal vi ud og føjte igen. Vi spiser hos svigerforældrene. Min svigermor plejer at lave flere lækre salater, lidt kartofler og noget kød
Søndag:
Jeg kan godt li, at lave mad i stegesoen om søndagen. Det er så dejlig nemt. Når man er færdig med sin søndagsmorgen slappe-rutine, så kan man lige smække lidt af hvert i og lade det stå der og simre hele dagen. Total luksus!
Hjerter i stegeso


 Thats it! Enjoy!
Hav en dejlig uge. Hulehilsen Malene
 

Find mange flere Paleo madplaner ved at klikke linket herunder:

Klik her for at se alle Paleolivets madplaner (Når du klikker ligger den nyeste madplan øverst - altså denne - men scroller du ned, finder du alle de andre!)

PS PS PS...
 Har du lyst til at komme på VIP-listen og få nyhedsbreve fra Paleolivet engang i mellem? Du får også en velkomstgave i form af en pdf med 7 nemme hurtige Paleoaftenmåltider!

2 kommentarer:

  1. er en der kommer hver uge?
    Hil Kurt

    SvarSlet
  2. Hej Kurt. Ja, jeg forsøger at lave en madplan hver uge. Det kan dog smutte, og jeg tror måske næste uge, som er efterårsferie hos os, bliver en uge uden madplan. Men der findes madplaner for de sidste mange uger på bloggen. Nederst i indlægget lige over felterne til "Reaktioner" står en Etikette der hedder "Madplan". Klik på den for at se dem alle! God fornøjelse

    SvarSlet