I anledning af den utrolig varme dag i dag, fik jeg en pludselig og meget stor trang til hindbæris. Det skulle være cremet og sødt og syrligt.
Og det blev det!
Silje mente endda, det var den bedste is, jeg nogensinde havde lavet.
Så nu vil i gerne vide, hvordan jeg lavede den ikke?
Paleo Hindbær is
250 g frosne hindbærca 200 g frosne bananer i skiver (det er ca 3 og friske bananer kan bruges!)
5 iranske dadler udstenede
½ tsk vaniliepulver
½ dåse kokosmælk
Evt 1 spsk kokoscreme (kan udelades eller laves selv hvis det er svært at købe)
Det hele blendes godt og grundigt, til det er blevet ensartet og cremet.
Herefter vil det have godt af lidt tid i fryseren. Jeg gav det ca 2 timer. Herefter var det softice-agtigt. Giver du det længere, vil det blive som en al,indelig is, der helst skal tages ud lidt før den skal spises.
(Er du utålmodig,kan det godt spises med det samme)
Prøv også Paleolivets
Chokoladeis
Jordbæris
Carrot-cake smoothie
Koldskål
Vandmelon dessert
Ih, hvor ser det dog bar' lækkert ud! Jeg er forresten vild med din blog og følger trofast med ;-)
SvarSletBedste hilsner Cathrine fra www.cathrineyoga.dk