Og de smager skøøøønt. De tager ingen tid at røre sammen, men skal ha lidt lang tid i ovnen. Til gengæld kan de holde sig forholdsvis længe. Er fx fint egnede til at tage med på tur eller ferie!
Solsikkekiks med sesam og græskarkerner
2½ dl solsikkekerner
2½ dl blandede sesamfrø og græskarkerner
1 dl vand
1 tsk salt
Blend solsikkekernerne grundigt, gerne i foodprocessor. Når de er helt pulveriserede, tilsættes salt, sesamfrø og græskarkerner.
Blend hurtigt et par gange til, til det er blandet rundt og græskarkernerne er i lidt mindre stykker
Tilsæt vand og saml dejen.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til en tynd plade. Skær riller i pladen, så kiksene er nemme at brække fra hinanden når bagt.
Bag ved 145 grader i 45 min i ovnen til de er lækre og sprøde.
Køl af på en rist og opbevar i tætsluttende dåse.
OM KIKSENE:
- Kiksene er lidt mere sarte end kerneknækbrødet - de knækker/smuldrer nemmere, men de smager skønt!
- Du kan vælge at tilsætte vanilje og kanel og få en sødere kiks.
- Du kan også tilsætte krydderier og få tilbehør til en suppe eller anden aftensmad.
Hulehilsen Malene
ANDRE PALEO BRØD DU KAN PRØVE:
Godaften! Ih, hvor ser det dog bar' lækkert ud :-) Det måtte jeg lige fortælle dig.
SvarSletKh Cathrine fra www.cathrineyoga.dk