Paleolivet: Paleolivets madplan uge 26

søndag den 22. juni 2014

Paleolivets madplan uge 26


Så har jeg endnu en madplan klar. Det er næsten blevet en vane :-)


Mandag. Skt. Hans
Så skal vi i byen og grille igen. Der er gang i den på højskolen på den anden side af vejen. Man medbringer mad til sig selv og så er der grill til fri afbenyttelse.
Jeg medbringer nogle forkogte kyllingelår, en salat og en masse gnavegrønt. Måske også et par asparges til at smide på grillen, hvis der er plads.

Tirsdag
Har kig på Lynstegt laks med grønsager, saucen skal bare laves lidt anderledes. Tror det kan klares med kokoseddike, en god boullion, lidt kokosfibermel og et dash fish sauce.

Onsdag
Jeg skal afprøve de arabiske frikadeller som jeg skrev om i "hack en opskrift" indlægget i tirsdags. Med tomatsalat (uhm, lækre tomater for tiden), pesto og en gang squash-pasta.

Torsdag:
Retten næsten uden navn: Super lexi Paleo panderet m masser af grønt


Fredag:
Håber på grillvejr! (Fik jeg sagt vi ELSKER at grille?) Så smider vi et eller andet i grillen - en gang kylling eller en steg af en slags. Og gir den gas med mindst 2 slags salat.  Fx Gudeskøn broccoli salat og en mere let salat, baseret på grøn salat og hvad der nu er i køleskabet. (Vores grønsagskasse kommer om fredagen)

Lørdag:
Holder svigerfamilie stor fest - så vi spiser ude. Herligt.

Søndag:
Silje er på spejderlejr, så vi skal ikke tage hensyn til sarte smagsløg. Det skal udnyttes. Jeg tror vi griller noget af det lam vi har i fryseren - fx en lammekølle og spækker den med MASSER af hvidløg.
Til den skal vi ha Mælkefri tzatziki og lynstegte grønne bønner med mandelsplitter og måske flere tomater (selv om vi også fik det mandag)

GOD UGE TIL ALLE !!
Husk du kan se alle Paleolivet madplaner ved at klikke på etiketten Madplan.

Hulehilsen MaleneIndlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar