Jeg havde vidst også en rest rødpeberfrugt der røg med på panden. |
En hurtigt lavet middag, der smager virkelig lækkert. Hurtig Paleomad det kan vi li´!
(Og retten er vidst også ægte LCHF, så det bliver ikke i dag vi fylder os med kulhydrater = godt for vægten, hvis det er et issue)
Kyllingelever med estragon og grønt on the side
Middag til 6 personer1 kg kyllingelever
2 spsk estragon
rigeligt med klaret smør
hvidløg
1 kg spinat, helbladet
1 stort broccoli
Hvis du har klaret smør* på lager, er det bare at fyre en ordentlig klat på panden. Så ned med kyllingeleveren, som skal stå og simre sig mør i smørret. Tilsæt hvidløg, smør og estragon.
Broccoli vaskes, deles i buketter og dampes i vand med lidt salt et par minutter.
Spinaten skylles og vaskes (eller hældes ud af posen, måske endda optøet). Jeg plejer at hælde den ned på en pande med klaret smør eller kokosolie og så tilsætte lidt hvidløg, så den lige bliver lun.
Mere børnevenlig:
Er det første gang dine børn spiser kyllingelever, kan du evt lave den med halvt lever og halvt kyllingekød, samt lidt øko-bacon. Men lever fra kyllinger er ret blid og et godt sted at begynde. Alle mine børn spiser denne ret med fornøjelse (Okay, Silje er ikke så vild med spinaten..)
*Klaret smør:
Hvis du ikke har klaret smør på lager, kan du enten:
- Bruge smør hvis det er ok med dig
- Bruge kokosolie og lidt mere salt
- Klare smørret mens du alligevel er i køkkenet. Smelt det ved svag varme i en gryde og hælde den klare del op i et glas. Smid alt det hvide i bunden af gryden ud - det er mælkeproteinerne. Det du har i glasset er klaret smør som er ren fedtstof!
Kom og vær med :-)
Måske har du som 100vis af andre lyst til at få besked når der er nye opskrifter på bloggen ? Du kan vælge at følge med på facebookeller
hvis du er vild med hurtige Paleomåltider, få en dejlig printbar pdf med "7 lynhurtige paleomåltider der kan være på bordet, på under ½ time", ved at tilmelde dig nyhedsbrev her.
Vi ses!
Hulehilsen Malene
Ingen kommentarer:
Send en kommentar