fredag den 9. maj 2014

Paleo Guacamole med et twist

Et godt tilfredsstillende måltid, kræver ikke kun protein og grønt, men også gerne fedt i form af et cremet lækkert tilbehør. Det ELSKER jeg. Pesto, rødbedehumus, hvad som helst. (Find flere ideer i bunden af indlægget)

I dag står der guacamole på programmet. Her kommer Paleolivets sommerversion af guacamole med friske hvidløgstoppe og purløg.

Paleolivet sommer guacamole
Alle de modne avokado i kan spise, fx 4
1 stor rød tomat
salt
saft fra ca ½ citron
Fint snittet top af frisk hvidløg (eller et lille fed presset hvidløg).
Et bundt purløg

Skovl avokadoerne ud af skallen og ned i en skål. Hæld ca halvdelen af citronsaften over. Mos det grundigt. Skær tomaterne i tynde både og fjerne den våde den i midten. Skær båden i små fine tern. Smid også dem i skålen. Vask og klip purløgen i små stykker som også lander i skålen. Det samme med hvidløgstoppen. Tilsæt lidt salt og rør rundt. Smag til med salt og citron. Må gerne "trække" lidt smag.

Velbekomme.

Sådan en guacamole er også perfekt, når man er på Whole30. Nemt at få en masse fedt til sit måltid!
Her kan du læse om min Whole30.

Andre forslag til cremet tilbehør:
Paleo pesto med basilikum
Sort oliven tapanade
Skvalderkålspesto
Verdens bedste rødbede humus
Dip: Roasted roma salsa
Dip: Mayobaseret til rodfrugter og lign.
Rucolapesto
Skvalderkålspesto
Squash-humus

Hulehilsen Malene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar