I går var sidste dag i påskeferien og jeg var til 3 timers Zumba marathon, så jeg var ikke til de store udskejelser i køkkenet. Vi fik derfor en gang kålgryde, som er en af de nemmeste retter jeg kender. Den kan varieres uendeligt og alle spiser den gladelig.
Mandag:
Kålgryde. Med hakket okse, frisk timian, hvidløg og tomatpure, ½ peberfrugt, lidt gulerod.
Tirsdag:
Kyllingehjerter stegt med masser af klaret smør og estragon. Dertil tomater med skvalderkålspesto og dampet broccoli.
Onsdag:
Står den på Pølserisret.
Torsdag:
Kålwraps (= brug kålblade i stedet for tortilla) med stegte andebryster, grøntsager skåret i tynde strimler og en god mayo-dressing til at spice det hele op. Vi stiller det hele frem på bordet i små skåle og lader hver mand fylde selv. (Hvis man giver sine børn ris, kan det være mere børnevenligt, at lade dem fylde rispapir i stedet, se hvordan det fungere her hos Rav food)
Fredag: Grillede øko kyllingelår. (Det har bare at blive godt vejr!) serveret med enten Saftige svampe med rødbedetråde eller blomkålsris og svampesovs. (Emils favorit)
Lørdag:
Børnene og jeg er alene hjemme, så det bliver en børnefavorit. Nemlig Rootza - pizza med bund af rodfrugter. De spiser altid afsindigt meget :-)
Søndag:
Tid til fisk - tror det bliver Indisk lakseret
Vil du se flere madplaner? Så kig med her: Madplaner fra Paleolivet
Hulehilsen Malene!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar