Paleolivet: Pastinak-fritter

tirsdag den 19. november 2013

Pastinak-fritter

Dagens tilbehør er simpelt og nemt at lave, men smager fantastisk!

Pastinakfritter - sådan:
1 kg pastinakker
Olie
salt
evt. Urtekram rød dipmix

Pastinakker skrælles og skæres i fine lange strimler. (Du kan selvfølgelig vælge en hvilken som helst form, jeg synes bare de bliver lidt lækre at se på, af den aflange facon). Vend dem i olie og salt/kryddermix og bag i ovnen ved 200 oC i ca 30-40 min. Vend dem gerne undervejs.

Serveres gerne med en god dip - fx en hjemmelavet mayo, en gang pesto eller Sabines paprikapesto.
*****************'''
I denne omgang blev vore spist sammen med jordskokke-salaten, persillepesto, ristede salvielblade og en grillet lammekølle.
Dejlig søndagsmiddag
 
 
**

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skal jeg sende dig gaver og videoer om alt det mentale omkring mad?

Følelsesspisning, motivation, vægttab, sundhed og meget mere.

Vi hader også spam. Du kan afmelde nårsomhelst.

Thank you!