torsdag den 13. juni 2013

Blomkålsbearnaise


Har du endnu ikke prøvet madbandittens blomkålsbearnaise, så er det på tide! Den er kæmpe god.
Vi serverede den til Silje og min fødselsdagsfest for familien, sammen med 2 slags salat og grillet kalvecoulotte. Den var vældig populær.

Du finder den lige her:
madbanditten-hjemmerort-blomkalsbearnaise

Du skal bruge:
 300 g blomkål i mindre stykker (jeg bruger også nogle gange skrællet squash)
1-2 skalotteløg
250 g klaret smør
2-3 spsk hakket estragon (frisk eller tørret)
1-2 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk bearnaiseessens
2 æggeblommer (eller 1 helt æg)
salt og peber


Vi brugte klaret smør og det kunne Bastians og min mave godt lige klare.
PS. Vi har efterhånden lavet den et par gange og jeg bruger nu bare et helt æg, i stedet for en blomme. Det fungere helt fint.

Og bedste forældrene blev så overstadige af al den gode sovs, at de på skift lod sig lokke op på trampolinen med fødselsdagsbarnet. Hi hi

Ingen kommentarer:

Send en kommentar